Foto ⟩ Aija Andrejeva ar Jāni Aišpuru Itālijā uzkāpuši 2810 metru augstā kalnā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pašmāju mūziķu pāris Aija Andrejeva un Jānis Aišpurs publiskoja elpu aizraujošas bildes no sava jaunākā piedzīvojuma - kāpiena kalnos Itālijā. 

Abi vietnē "Instagram" pastāstīja, ka devušies uz Itālijas kalnainajiem ziemeļiem, kur iekarojuši 2810 metru augstu kalnu.

"Ielēcām pilnīgi nezināmā piedzīvojumā kopā ar traki foršiem ļaudīm. Zinājām, ka kāpsim kalnā, taču, cik tas būs fiziski grūti un izaicinoši, elpu aizraujoši un emocionāli - nē, nezinājām .

Tas brīdis, kad Tu ļaujies notikumam, cilvēkiem, dabai tev apkārt - tu satiec īstu laimi, šeit un tagad. Ne bez grūtībām, protams, jo bija brīži, kad likās, nē, vairāk nevaru, es padodos, taču cilvēks blakus tevi pavelk līdzi un tu atkal tiec apbalvots!

Es vakar raudāju no laimes un vēl šodien kavējos atmiņās ar trīcošu zodiņu.  

Kopā nogājām 18 kilometrus . Pa vertikāli 1400 metrus. Sasniedzām virsotni - 2810 metrus. Sadedzinājām virs 5000 kalorijām," 

rakstīja Andrejeva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aija Andrejeva (@aija_andrejeva) on

Iespaidos dalījās arī Aišpurs:

"Kalni pa horizontāli kaut kur Itālijas ziemeļos. Kāds draugu pāris izdomāja salaulāties kalna galā un mēs ar Aiju devāmies līdzi. Pa ceļam smaragdzaļi ezeri un citi kalni, kas te pazūd mākoņos, te iznirst no tiem, atstājot mēmus no to krāšņuma un varenības.

Devāmies pastaigā, kuras rezultātā bija iespēja paskatīties uz pasauli no 2810 metru augstuma. It kā jau nav daudz, bet sākām 1400 metrus virs jūras un pēc 4,5 stundām bijām virsotnē. Skaists un emocionāls kāpiens," pie foto rakstīja mūziķis. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jānis Aišpurs (@jankabanka) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jānis Aišpurs (@jankabanka) on

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu