PSKUS sākta pārbaude par kāda pacienta izrakstīšanu: vēnās atstātas adatas un drīza nāve (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: pexels.com

Paula Stradiņa Klīniskā universitātes slimnīcā (PSKUS) uzsākta pārbaude par to, kā kāds pacients ticis izrakstīts no Neatliekamās medicīnas centra - tuvinieki savu radinieku atraduši izstumtu laukā ratiņkrēslā, bet pacienta vēnās bija atstātas zāļu sistēmas adatas. Dienu pēc tam šis cilvēks savās mājās mira, vēsta LTV raidījums "Dienas ziņas".

87 gadus veco katoļu priesteri Gregoru Ķibuli slimnīcā nogādāja, jo viņš sūdzējās par spēcīgām sāpēm. Jau drīz sirmgalvis zvanījis saviem radiniekiem, ka viņš tiek izrakstīts no slimnīcas.

Kad tuvinieki ieradušies slimnīcas teritorijā, viņi ieraudzīja, ka sirmais vīrs jau ratiņos izstumts ārā no slimnīcas zem klajas debess. Tuviniekus izbrīnīja tas, ka Gregoru no slimnīcas izrakstīja ar visām adatām rokās.

Pēc atvešanas mājās vīrieti joprojām mocījušas sāpes. Atkal tika izsaukta neatliekamā palīdzība, bet pēc brīža vīrieša elpošana bija apstājusies.

Slimnīcā skaidro, ka tiks izskatīti novērošanas kameru ieraksti un tiks veikta pārbaude, lai noskaidrotu notikušā apstākļus.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu