"Mēs vienkārši mazliet noņēmām kāju no gāzes pedāļa." Bļugers par nepatīkamo zaudējumu pret "Canadiens"

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pitsburgas "Penguins" hokejisti pēc vārtu zaudējuma
Pitsburgas "Penguins" hokejisti pēc vārtu zaudējuma Foto: AFP / Scanpix

Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" ir nonākusi soļa attālumā no zaudējuma Nacionālās hokeja līgas (NHL) izslēgšanas spēļu kvalifikācijas sērijā. Ar komentāriem par nepatīkamo zaudējumu sērijas trešajā mačā dalījījies gan pats Bļugers, gan arī "Penguins" galvenais treneris Maiks Salivans.

"Penguins" kvalifikācijas kārtas trešajā mačā pret "Canadiens" piedzīvoja zaudējumu ar rezultātu 3:4. Spēles otrajā periodā pitsburgiešiem izdevās izvirzīties vadībā ar rezultātu 3:1 un tieši Bļugers guva savas komandas trešos vārtus. Tiesa, "Penguins" iekrāto pārsvaru neizdevās noturēt.

Ar pārdomām par piedzīvoto zaudējumu pēc mača dalījās Bļugers un "Penguins" galvenais treneris Maiks Salivans.

"Es domāju, ka mēs vienkārši mazliet noņēmām kāju no gāzes pedāļa," sacīja Bļugers pēc spēles. "Tad impulsi mainījās. Viņi spēja gūt šos divus vārtus. Vienkārši nevarējām atrast ceļu atpakaļ, nevarējām atrast veidu, kā ierāpties spēlē atpakaļ."

"Grūti precīzi noteikt vienu lietu, kas izšķīra spēles likteni. Es domāju, ka mēs vienkārši nepietiekami labi aizsargājāmies," piebilda Latvijas uzbrucējs.

"Es sagaidu daudz neatlaidības," sacīja "Penguins" treneris Maiks Salivans. "Jūsu mugura ir pret sienu. Jums ir jāuzvar. Ir jāuzvar vai jādodas mājās. Mūsu puiši saprot, kas ir likts uz spēles. Mēs šādā situācijā esam bijuši jau iepriekš. Mums vienkārši jāspēlē sava labākā spēle."

Nākamo spēli, kas "Penguins" zaudējuma gadījumā var kļūt par pēdējo, abas komandas aizvadīs piektdien, bet dienu iepriekš Elvja Merzļikina un Matīsa Kivelnieka pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets" spēkosies ar Toronto "Maple Leafs".

Austrumu konferencē par izsētajām vietām vienā riņķī cīnās "Bruins", "Lightning", "Capitals" un "Flyers", bet kvalifikācijas turnīrā ar astoņām komandām tiekas šādi pāri: "Penguins" pret "Canadiens", "Hurricanes" pret "Rangers", "Islanders" pret "Panthers" un "Blue Jackets" pret "Maple Leafs".

Rietumu konferencē par izsētajām vietām vienā riņķī cīnās"Blues", "Golden Knights", "Avalanche" un "Stars", bet kvalifikācijas turnīru ar astoņām komandām tiekas šādi pāri: "Oilers" pret "Blackhawks", "Predators" pret "Coyotes", "Canucks" pret "Wild" un "Flames" pret "Jets".

Toronto un Edmontonā notiek 24 komandu izslēgšanas turnīrs. Tas paredz "play-off" kvalifikācijas kārtā aizvadīt sērijas līdz trim uzvarām, pēc tam pārejot uz tradicionālo sēriju formātu līdz četrām uzvarām.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu