Poļina Gagarina pirmo reizi komentē savu šķiršanos (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Populārā krievu dziedātāja Poļina Gagarina šovā "Protams, Vasja!" atklāti pirmo reizi komentēja neseno šķiršanos no fotogrāfa Dmitrija Ishakova. 

Šova trīs vadītājas kopā ar Poļinu, kura tikai nesen izšķīrās, nonāca pie secinājuma, ka šķiršanās tagad ir kļuvusi par tendenci. 

"Es nekad neesmu bijusi slavena ar savu PR personīgajai dzīvei. Es esmu par to, lai viss paliktu ģimenē," skaidroja Gagarina.

Dziedātāja stāstīja, ka viņa absolūti nav pragmatiska persona, bet drīzāk romantiska. 

"Es neveidoju sava veida stratēģiju. Man šķiet, ka nav iespējams, kad tu nāc un sāc kaut ko pēkšņi parakstīt. Tādā gadījumā šķiet, ka tu jau apzināti esi gatavs laulības beigām," skaidroja mūziķe.

Viena no raidījuma vadītājām atzina, ka ir pret laulības līgumu. Ja vīrietis gatavojas pamest ģimeni, viņam viss jāatstāj sievietes ziņā, kā arī jāatbalsta viņa laiku pēc šķiršanās.

Savukārt Gagarina atzīmēja, ka viņai galvenais ir tas, ka līgumā būtu jāparedz, "ja pēkšņi kaut kas notiek, tad šķirteņiem nav pretenziju vienam pret otru".

Poļina uzsvēra, ka daudzas sievietes akli tic cilvēku "labajām sirdīm".

2020. gada maijā kļuva zināms, ka viens no slavenākajiem Krievijas šovbiznesa pāriem, dziedātāja Poļina Gagarina un fotogrāfs Dmitrijs Iskhakovs, šķiras. Pāris bija kopā piecus gadus. Attiecību laikā pārim piedzima kopīga meita, kura pēc šķiršanās turpinās dzīvot pie mammas.

Kaut arī abi tikai nesen šķīrušies, tomēr Gagarina jau manīta kopā ar mūzikas producentu ChinKong (Vladimiru Činajevu). Daudzi uzskata, ka Gagarina pametusi savu vīru Dmitriju tieši šī vīrieša dēļ. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu