Jaunākā tehnika un dārgi restorāni. Kur katra Zodiaka zīme visvairāk tērē savus ienākumus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: pexels.com

Ikvienam no mums ir idejas par to, kam labāk tērēt naudu un kam to ietaupīt. Ja nesaprotat drauga vai partnera vēlmi tērēt, varbūt apskatot viņa Zodiaka zīmi, iemesli kļūs skaidrāki, vēsta portāls "Ranker". 

Auns - sporta treniņos

Aunam patīk, ka viņu uzskata par pārliecinātu un kompetentu visā, ko viņš dara. Ne visi Auni obligāti ir kultūristi vai vingrošanas speciālist. Šīs zīmes pārstāvji parasti netaupa naudu, kad runa ir par dārgiem personīgajiem treneriem,  dalību luksusa riteņbraukšanas klubā vai jaunāko olbaltumvielu pulvera tehnoloģiju. Galu galā ķermenis mums katram ir tikai viens, un Auns neuzskata, ka nepareizi ir tajā ieguldīt līdzekļus.

Vērsis - aktīvās atpūtas aprīkojums

Kā Zemes zīmei Vērsim nav nekas patīkamāks par labu kompāniju, labu ēdienu un lielisku atpūtu brīvā dabā. Galu galā, kas varētu būt labāks par visu zemes materiālo prieku apvienošanu, kamēr sauļojaties saulē? Lai gan Vērsis augstu vērtē drošību un bieži izvēlas ietaupīt naudu, tomēr atpūta brīvā dabā liek Vērsim krietni tērēties. Piknika grozi (un to saturs) ietilpst šajā sarakstā, tāpat kā augstākās klases saulesbrilles, jaunākās čības un sporta pulkstenis.

Dvīņi - jaunākā tehnika

Ja sociālo mediju laikmets pret kādu ir izturējies labi, tad tie ir Dvīņi. Dvīņiem patīk sazināties dažādās platformās, un viņu uzmanība bieži variē starp neskaitāmajām tēmām un interesēm. Ikreiz, kad parādās jauna sociālo mediju platforma, Dvīņī ir vieni no pirmajiem, kas tai pievienojas. Lai neatpaliktu no jaunākajām tendencēm, šīs zīmes pārstāvji vienmēr iepērk jaunākās tehnoloģijas, neatkarīgi no izmaksām. Neatkarīgi no nišas, Dvīņi ir pārliecināti, ka ir vajadzīgs jaunākais aprīkojums.

Vēzis - dārgi restorāni

Ir dažas lietas, kas izvilks Vēzi no viņu ērtā apvalka un lielisks ēdiens noteikti ir viena no tām. Vēzis mēdz būt no tiem, kuriem patīk gatavot, cept un barot tos, kurus viņi vērtē visaugstāk. Dažreiz kādam ir jārūpējas par pašu Vēzi un tie mēdz būt piecu zvaigžņu restorāni. Kaut arī daži no šiem apmeklējumiem mēnesī varētu maksāt vairāk nekā vajadzētu, Vēzim nav problēmu pāris dienas badoties, lai paēstu šajā ļoti ekskluzīvajā restorānā. Baudīt gardēžu ēdienu kopā ar mīļoto ir šīs zīmes mīļākā dienas daļa. 

Lauva - kino apmeklējumi

Lauvas mīl būt pārliecinātas par visu, neatkarīgi no tā, vai tā ir viņu jaunākā romantiskā interese vai īpaši izaicinošais uzdevums darbā. Šo pārliecību Lauvas bieži vien iegūst no redzētajām filmām. Protams, Lauva tērē naudu apģērbam un skaistumkopšanas līdzekļiem, lai paliktu uzmanības centrā, bet filmas biļetes un popkorns galu galā pilnībā iztukšo viņu makus. Holivudas grāvējos un godalgotajās filmās ir viss, ko mīl Uguns zīme: kavlitatīvs scenārijs, skaisti kostīmi un neaizmirstama aktierspēle. 

Jaunava - aromterapijas eļļas

Tāpat kā visas Zemes zīmes, Jaunava ir smags un rūpīgs darbinieks. Jaunava atrod prieku organizācijas un procesa struktūrā, un viss, kas draud izjaukt viņu kārtības sajūtu, var Jaunavā izraisīt paniku. Lai sasniegtu augstus standartus, labsajūtas rīki - īpašas aromterapijas un ēteriskās eļļas, ir kaut kas tāds, par ko šī zīme neiebilst tērēt diezgan daudz naudas. Tā kā Jaunava var nedaudz iestrēgt savā galvā, viņa mēdz pievērsties ēteriskajām eļļām, kas dod labākas koncentrēšanās spējas. 

Svari - koncertu biļetes un apģērbi

Kaut arī Svari bauda, ​​kad lietas ir līdzsvarā, viņi arī nav pilnīgi pret to, ka viņu makā mēdz būt iztrūkums. Lai apmierinātu vajadzību pēc greznības un estētiskās izcilības, Svari tērēsies augstākās klases dizaineru apģērbiem un koncertiem. Svari mēdz uzskatīt šos nevis kā bezatbildīgus tēriņus, bet gan kā ieguldījumus. Kā Gaisa zīme Svari šos pirkumus var asprātīgi un kodolīgi pamatot - pat ja tie nav īsti attaisnojami.

Skorpions - adrenalīna pilnas pieredzes

Kā ūdens zīme Skorpions vēlas sajust visu, un, to darot paaugstinātā stāvoklī, tas tikai kļūst labāk. Tas ir iemesls, kāpēc Skorpioniem patīk tērēt savu naudu par pieredzi ar augstu adrenalīna līmeni. Viss, sākot no izpletņlēkšanas līdz kalniņiem ar rekordlielu augstumu, ir Skorpionam pa prātam. Tikai pārliecinieties, ka ļaujieties šīm savvaļas izklaidēm drošā veidā.

Strēlnieks - ceļošana

Vai ir kaut kas labāks par pasi, kas pilna ar zīmogiem? Strēlnieks vienmēr ir gatavs uzsākt nākamo ceļojumu, lai arī cik tas maksātu. Kad viņi ir izvēlējušies galamērķi, Strēlnieku nekas nevar apturēt - pat ne naudas trūkums. Būdams pieredzējis ceļotājs, Strēlnieks noteikti zina, kā meklēt labākos lidojuma un izmitināšanas piedāvājumus.

Mežāzis - ballītes

Neviens nespēj žonglēt pienākumus tikpat pārliecinoši kā Mežāzis. Lai atbrīvotos no stresa un pienākumiem, Mežāžiem ir jāizvēdina galva apmeklējot kādu pasākumu. Tas varētu pārsteigt tos, kuri Mežāžus redz tikai profesionālos apstākļos. Mežāži, visticamāk, neatstās ekskluzīvas viesības, pat ja viņu bankas kontā teikts citādi.

Ūdensvīrs - investīcijas jaunos uzņēmumos

Ūdensvīrs lepojas ar pētījumu daudzumu, ko iegulda potenciālā hobijā vai pirkumā. Tāpēc, kad Ūdensvīri izlasa rakstu par neliela uzņēmuma sākšanu, kam drīz tiek piešķirts finansējums, viņi nevar mazliet neizpalīdzēt. Ūdensvīri savus ieguldījumus prot attaisnot kā centienus lielākam labumam.

Zivis - ziedošana labdarībai

Kā viena no četrām Ūdens zīmēm, Zivis mēdz stingri turēt sevi emocionālos grožos. Tas ir iemesls, kāpēc Zivis mēdz atdot savu naudu labdarības organizācijām. Zivis labprātāk redzētu iedvesmojošu studentu filmu, kas saņem finansējumu, nevis tērētu naudu kaut kam "nejēdzīgam". Zivis nekautrējas dot pēdējos no saviem ienākumiem dzīvnieku tiesību aizsardzības organizācijai, jo viņi zina, ka tas pasauli padarīs saulaināku.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu