Porziņģis aizvada vēl vienu lielisku spēli, bet "Mavericks" piekāpjas spēcīgajai "Clippers"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/ScanPix

Zaudējumu savā ceturtajā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) "burbuļa" spēlē piedzīvoja Kristapa Porziņģa pārstāvētā Dalasas "Mavericks", piekāpjoties spēcīgajai Losandželosas "Clippers".

"Mavericks" ar rezultātu 111:126 (22:23, 36:36, 29:32, 24:35) piekāpās Losandželosas "Clippers" basketbolistiem.

Porziņģis šo spēli sāka spēka uzbrucēja pozīcijā un laukumā pavadīja 38 minūtes un 19 sekundes, kuru laikā ar 30 punktiem (6/12 2p., 3/7 3p., 9/9 1p.) kļuva par visa mača rezultatīvāko spēlētāju. Tāpat liepājnieka kontā arī deviņas atlēkušās bumbas, piecas rezultatīvas piespēles un viens bloķēts metiens. Porziņģis maču noslēdza ar lietderību -4.

"Mavericks" rindās otrs rezultatīvākais ar 29 punktiem un sešām rezultatīvām piespēlēm bija Luka Dončičs, bet 12 punktus pievienoja Dorians Finijs Smits.

"Clippers" sastāvā ar 29 punktiem rezultatīvākais bija Kavai Lenards, 24 punktus pievienoja Pols Džordžs, bet iespaidīgs double-double Ivicas Zubača kontā - 21 punkts un 15 bumbas zem groziem.

Video: "Mavericks" - "Clippers" spēles spilgtākie momenti

Pastāv liela iespēja, ka "Mavericks" šonakt aizvadīja maču pret savu pretinieku pirmajā izslēgšanas spēļu kārtā, jo dalasieši šobrīd Rietumu konferencē ieņem septīto vietu, no sestajā pozīcijā esošajiem "Thunder" atpaliekot par trim mačiem. Savukārt "Clippers" pirmajā vietā esošos "Lakers" panākt vairs nevar, bet trešajā pozīcijā esošo "Nuggets" apsteidz par pusotru spēli. Gan "Mavericks", gan "Clippers" "burbulī" atlikušas vēl četras regulārās sezonas spēles.

Nākamo maču "Mavericks" aizvadīs naktī uz pirmdienu, plkst 3:30 tiekoties ar spēcīgo Milvoki "Bucks".

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu