Video ⟩ "Visapkārt bija asiņojoši cilvēki, kuri bļāva." Fotogrāfs iemūžina sprādzienu Beirūtā kāzu fotosesijas laikā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Īpaša diena otrdien, 4. augustā, bija libāniešiem Israi Seblani un Ahmadam Sbeihi, kuri atzīmēja savas kāzas. Filmēšanas laikā Libānas galvaspilsētā Beirūtā nogranda spēcīgs sprādziens, kas nodarīja plašus postījumus, vēsta raidorganizācija CNN.

Pāris pēc svinīgās ceremonijas devās Beirūtas ielās, lai iemūžinātu līgavu viņas baltajā un krāšņajā kāzu kleitā.

"Sākotnēji tā bija pavisam parasta diena, cilvēki sēdēja restorānos un vakariņoja. Tad pēkšņi bija liels troksnis, bet pēc pāris sekundēm man aiz muguras nogranda ārkārtīgi spēcīgs sprādziens," atminējās Seblani.

Šajā negadījumā bojā gājuši vismaz 135 cilvēki, bet ievainojumus guvuši vismaz 5000 iedzīvotāju.

Fotogrāfs Mahmuds Nakibs iemūžināja kadrus no brīža, kad līgava pozēja un aizmugurē nogranda sprādziens.

"Mēs bija uz ielas un filmējām materiālu jaunajam pārim. Tad dzirdējām pirmo sprādzienu un nodomājām, kas tas ir tālu," stāstīja Nakibs.

"Pēc pāris sekundēm debesis kļuva melnas un mēs dzirdējām otro sprādzienu, kas bija daudz spēcīgāks," atminējās fotogrāfs.

Seblani stāstīja, ka skaistā vieta, kurā kompānija atradusies, ātri vien kļuva par īstu "spoku" pilsētu. "Visur apkārt bija putekļi, sašķīduši stikli un asiņojoši cilvēki, kuri bļāva."

Spēcīgais sprādziens fotogrāfu gandrīz nogrūdis uz zemes, taču kamerai izdevies iemūžināt brīžus sprādziena laikā.

Visi cilvēki, kuri tajā brīdī atradās laukā, nekavējoties devās iekšā. Par laimi neviens no kāzu apmeklētājiem netika hospitalizēts.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu