Turcijas viesnīcā piekautā modele nāk klajā ar jaunām uzbrukuma detaļām (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Turcijas kūrortpilsētā Kesmē baisu incidentu piedzīvoja ukraiņu supermodele Darja Kiriļuka - viņai uzbrukuši viesnīcas darbinieki. Sieviete ziņu portāliem sīki paskaidrojusi Turcijā notikušo. 

Ar notikušā sīku atstāstu Darja dalījās ukraiņu televīzijā, kurā parādīja arī notikušā videokameru ierakstus. Sieviete arī savā "Instagram" profilā steidza paskaidrot notikušo.

"Viss stāsts par to, kas notika Momo pludmales klubā: 31. jūlijā es, mans draugs un mūsu draugu grupa aizgājām no pludmales kluba (22:30). Es redzēju, ka draugs no mūsu bariņa sarunājas ar Momo pludmales apsargiem, pēc tam viņam tika iesists pa seju. Mans puisis centās izjaukt kautiņu starp mūsu draugu un apsargu.

Pēc minūtēm 10 apsargi no kluba ieradās un sāka sist visu kompāniju (ieskaitot meitenes).

Es kliedzu, un pēkšņi kāds vecāka gadagājuma apsargs (apmēram 60 gadus vecs) pienāca pie manis un sāka sist man pa seju. Es nokritu uz grīdas un uz brīdi zaudēju samaņu. Nākamais, ko es atceros, ir tas, ka es jau biju iekāpusi automašīnas aizmugurējā sēdeklī, un tas pats aizsargs atvēra priekšējās durvis un atkal iesita man pa seju, pēc tam viņš aizbrauca. Es, mans draugs un mūsu draugi devāmies uz villu.

Tur man sākās panikas lēkme pēc tam, kad automašīnas spogulī ieraudzīju savu asiņaino seju. Mans puisis un viņa šoferis centās mani nomierināt. Es daudz raudāju un kliedzu.

Pēc tam, kad es sapratu tikko notikušo, lūdzu savu draugu, lai viņš mani nogādā slimnīcā. Ārsts mūs pārbaudīja. Tad mēs devāmies uz policijas iecirkni un uzrakstījām iesniegumu. Tūlīt pēc tam mēs aizbraucām no pilsētas, un tagad norisinās tiesas process. Vakar mēs iesniedzām pieteikumu prokuratūrā un ceram uz drīziem rezultātiem," stāsta Darja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daria Kyryliuk (@dariakyryliuk) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daria Kyryliuk (@dariakyryliuk) on

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu