"Zinu, ka daudzi "Knicks" fani viņu ienīst, bet man ir salauzta sirds." "Knicks" fani dalās ar sāpēm par Porziņģa maiņu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Porziņģis pret R.Dž. Beretu
Porziņģis pret R.Dž. Beretu Foto: Reuters/ScanPix

Daudzi Ņujokras "Knicks" līdzjutēji bija sašutumā par maiņas darījumu, kura rezultātā Kristaps Porziņģis nonāca Dalasas "Mavericks". Tomēr netrūkst arī kluba atbalstītāju, kuri joprojām pārdzīvo par šo darījumu un vēlētos latvieti redzēt savā komandā. Žurnāls "GQ" ir apkopojis liepājnieka bijušās komandas fanu atziņas.

Porziņģis Dalasas "Mavericks" sastāvā Volta Disneja pasaulē Orlando demonstrējis ļoti labu sniegumu.

Latvijas basketbola zvaigzne, atsakoties regulārajai sezonai, piedalījies trīs spēlēs. Vienā no tām viņš guva 39 punktus un savāca 16 atlēkušās bumbas, nākamajā izcēlās ar gūtiem 30 punktiem, bet iepriekšējā mačā atzīmējās ar 22 punktiem.  

Sporta medija "SB Nation’s" "Knicks" apskatnieks Sets Rozentāls dalījies savos pārdzīvojumos par vienradža zaudēšanu.

"Es neskatos "Mavericks" spēles, jo esmu emocionāli sabrucis. Sev liedzu prieku skatīties darbībā Luku Dončiču, lai tikai neredzētu Kristapu. Ja godīgi, es nezināju, ka Porziņģis "burbulī" spēlē tik labi. Šādi rīkojos arī koledžas laikā. Neesmu gan par to lepns."

Arī "The Ringer" žurnālists Džeisons Konsepsions (Jason Concepcion) nav slēpis savas sirds bēdas. "Man "Knicks" ir kā ģimenes loceklis, kuram savā ikdienas dzīvē ir kādas problēmas. Jūs gribat palīdzēt tām tikt pāri, bet jūs dziļi iekšā saprotat, ka viņiem pašiem ir jāsaņemas un jāsakārto savas lietas. Ceru, ka mūsu franšīzei pienāks labāki laiki."

Daži "Knicks" līdzjutēji par Porziņģa zaudēšanu izsakās īsi un konkrēti: "Es gaidu, kad kļūs vēl sliktāk."

"Knicks" līdzjutēji uzskata, ka viņu iemīļotais klubs būtu bijis spējīgs izveidot komandu, kas cīnītos par čempiontitulu, ja sastāvā būtu palicis Kristaps. Tagad fani var tikai cerēt uz veiksmi brīvo aģentu tirgū, kas liekas maz ticama.

Protams, pēdējo gadu draftos ir izdevies izvēlēties labus jaunos spēlētājus, bet jaunieceltajam kluba galvenajam trenerim Tomam Tibodo ir tendence zvaigznes nospēlēt "līdz kaulam", bet pirmgadniekiem, kas nav loterijā draftētas topošās zvaigznes, iespējas pie bijušā "Bulls" trenera ir maz.

"Skatoties "Mavericks" spēles un redzot abu zvaigžņu sadarbību, tas katru reizi atņem daļu no manas dvēseles," izteicās viens no Ņujorkas faniem.

"Mīlestība, kas man bija pret Kristapu Porziņģi, bija neaprakstāma. Es nezinu, vai vēl tā kādreiz mīlēšu kādu citu sportistu," atzina podkāsta "33rd AND 7th" vadītājs Entonijs Donahjū (Anthony Donahue). "Es pārdzīvoju katru dienu. Nav tāda diena, kad es par to nedomātu. Zinu, ka daudzi "Knicks" fani viņu ienīst, bet man ir salauzta sirds. Sliktu viņam nenovēlu, bet ir grūti skatītes Porziņģa mačus. Ja kādreiz "Mavericks" būs finālā, diez vai spēšu to skatīties."

"Tagad viņš izskatās lieliski, un domāju, ka viņš būtu lieliski iederējies arī "Knicks" formastērpā," norādīja kāds ilggadējs "Knicks" līdzjutējs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu