Teodora Bļugera pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" piedzīvo "sauso" zaudējumu un dodas "atvaļinājumā"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pitsburgas "Penguins" hokejisti
Pitsburgas "Penguins" hokejisti Foto: AP/Scanpix

Naktī uz sestdienu Nacionālās hokeja līgas kvalifikācijas kārtas mačā Teodors Bļugers un viņa pārstāvētā Pitsburgas "Penguins" piekāpās Montreālas "Canadiens" hokejistiem. Šis bija pitsburgiešu trešais zaudējums sērijā, kas nozīmē, ka Stenlija kausa izcīņā spēlēs "Canadiens", bet "Penguins" sezona ir beigusies.

"Penguins" ar rezultātu 0:2 (0:0, 0:0, 0:2) atzina Montreālas "Canadiens" hokejistu pārākumu un tika izslēgti no dalības Stenlija kausa izcīņā.

Bļugers šajā spēlē laukumā pavadīja 12 minūtes un 45 sekundes (2:27 mazākumā). Uz ledus pavadītajā laikā latviešu hokejists pamanījās izdarīt divus spēka paņēmienus un maču noslēdza ar lietderības koeficientu -1.

"Canadiens" abus vārtus guva trešā perioda izskaņā. Vispirms 16. minūtē Pitsburgas vārtu vīru Tristanu Džeriju pārspēja Arturi Lehkonens, bet ripu jau tukšos vārtos pusminūti pirms trešā perioda beigām raidīja Šī Vebers.

Pa Terija sargātajiem vārtiem šajā spēlē tika izdarīts 21 metiens, savukārt "Canadiens" vārtsargs Kerijs Praiss tika galā ar visiem 22 metieniem.

Video: "Penguins" - "Canadiens" mača spilgtākie momenti

"Penguins" ir zaudējuši deviņas no pēdējām desmit izslēgšanas spēlēm kopš 2018. gada Austrumu konferences pusfināla ceturtās spēles pret Vašingtonas "Capitals". Bļugers Stenlija kausa kvalifikācijas spēlēs atzīmējās ar vienu vārtu guvumu.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu