Foto ⟩ Ak, tu - cūka tāds! Vācu nūdists trenkā mežacūku, kas nočiepusi vīra klēpjdatoru (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook/Adele Landaeur

Pēc veiksmīgas pakaļdzīšanās netālu no Berlīnes ezera atpūtnieki aplaudēja nūdistam, kurš dzenas pakaļ mežacūkai, kas bija nočiepusi vīra klēpjdatoru, vēstī medijs "The Guardian".

Fotogrāfe, kura iemūžināja pie ezera notiekošo drāmu, sacīja, ka neidentificētais nūdists ar prieku dalījās ar attēliem, kuros redzams, kā viņš visā savā "būtībā" trenkā mežacūku un divus sivēnus, kamēr citi atpūtnieki par to uzjautrinās.

"Daba atriebjas," sociālajā tīklā "Facebook" rakstīja trenere Adele Landauera, kas paspēja iemūžināt amizanto pakaļdzīšanos. "Es parādīju vīrietim fotogrāfijas, viņš sirsnīgi smējās un deva atļauju tās publiskot."

Foto: Facebook/Adele Landaeur

Vīrietis sauļojās kails pie ezera, kas ir populāra un pilnīgi likumīga prakse Vācijas galvaspilsētā, līdz mežacūka pielavījās pie vīra un paķēra viņam piederošo maišeli, kur noteikti atradies kāds našķis, bet bez tā - arī klēpjdators. Tāpēc atpūtniekam nekas cits neatlika kā savā "dzimšanas dienas kostīmā" triekties tai pakaļ.

Cūkas bēgšanu iztraucēja kartona kaste, kas mētājusies uz zemes, tādēļ vīrs varējis zvērus panākt. Viņš ieskrējis tiem līdzi mežā. Kad viņš no tā atgriezies, spraigā notikuma aculiecinieki viņam aplaudējuši.

Foto: Facebook/Adele Landaeur

Dereks Ehlerts, Berlīnes savvaļas dzīvnieku ombuds, vietējiem plašsaziņas līdzekļiem sacīja, ka šādi incidenti ir kļuvuši aizvien izplatītāki. Arī lapsas kļuvušas par regulārām viešņām Berlīnes dabas kūrortos.

"Mēs aicinām cilvēkus šādā gadījumā nekrist panikā," viņš teica. "Mums līdz šim nav bijuši gadījumi, kad kāds tiek sakosts - dzīvnieki ir visai pieraduši pie cilvēkiem."

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu