"Nevis dega, bet sprāga." Uzliesmojot elektriskajam skrejritenim, Jelgavā teju nodeg dzīvoklis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Elektriskais skrejritenis. Ilustratīvs attēls.
Elektriskais skrejritenis. Ilustratīvs attēls. Foto: Pixabay

Jelgavā kādā dzīvoklī daudzdzīvokļu mājā Tērvetes ielā uzliesmoja elektriskais skrejritenis. Ģimene necieta, taču mājas mīluļi gan gājuši bojā, vēstī raidījums "Degpunktā".

Naktī uz ceturtdienu, 6. augustu, uzliesmojot skrejritenim, bērnu istaba strauji piepildījās ar dūmiem. Dzīvoklī dzīvo Juris kopā ar sievu un trim bērniem.

"Nopirkām elektrisko skrejriteni. Bija lietots divus gadus, tā bija jau otrā sezona. Atvedām mājās, pielikām pie lādētāja pusdeviņos vakarā. Pusvienos viņš uzsprāga un aizdegās. Liesma no sākuma bija maza, bet bija sprādzieni. Apdedzinājos," raidījumam stāsta dzīvokļa īpašnieks Juris.

Miteklī dzīvoja arī šinšilla un divi paklausīgi kaķi. Tikai viens no mājdzīvniekiem palika dzīvs, jo neviens nepaspēja aizskriet tiem palīgā. 

"Nebija iespējas ieiet iekšā, jo viņš nevis dega, bet sprāga," stāsta Juris.

Ugunsdzēsēji ieradās piecas minūtes pēc izsaukuma un liesmas likvidēja pēc stundas, vēstī raidījums.

Juris tagad lūdz līdzcilvēku palīdzību. Viņš plāno atjaunot izpostīto dzīvokli, bet remontam nepieciešami jauni logi, lamināts, mēbeles vai noderīgi būvmateriāli. Ja ir iespēja kaut ko no minētā ģimenei ziedot, zvaniet Jurim pa tālruņa numuru 24857889.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu