Deviņus gadus vecs zēns izglābj savu slīkstošo tēvu. Krastā puika tiek sagaidīts kā varonis

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: pexels.com

Deviņus gadus vecajam Asaijam Viljamam nekad nav bijušas oficiālas peldēšanas vai glābšanas apmācības, taču viņam izdevās no noslīkšanas izglābt savu tēvu, vēstī medijs "The Guardian".

ASV, Floridā zēns tika pasludināts par varoni pēc tam, kad puika izglāba tēva dzīvību. Vīrietis nirstot bija savainojis kaklu, tāpēc vairs nav spējis izpeldēt saviem spēkiem.

Asaijs medijiem pastāstīja, ka vienmēr, kad viņš ar kādu ir pludmalē, viņš savā galvā spēlē spēli - ja otrs cilvēks noteiktā laika nogrieznī neiznāk krastā vai neizpeld, zēns dodas viņam pakaļ.

Viņam nekad nav bijušas oficiālas apmācības peldēšanā vai glābšanā. Tas ir kaut kas, kas viņam padodas. Šī iemesla dēļ nedēļas nogalē Asaijs varēja izglābt sava tēva dzīvību.

Piecu cilvēku kuplā Viljamsu ģimene pavadīja brīvdienu pludmalē. Neilgi pēc saulrieta zēns pārliecināja savu tēti Džošu veikt vienu pēdējo lēcienu ūdenī no piestātnes, kur izrādījies daudz seklāks nekā licies sākumā.

"Atceros tikai to, ka viņš teica, ka viņš salauza kaklu, un to, ka ir nobijies," Asaijs stāstīja vietējiem medijiem.

Pieaugušais vīrietis uzpeldēja nekustīgs ar galvu zem ūdens un mugurpusi uz augšu. Neskatoties uz to, ka Džošs ir krietni smagāks par dēlu, zēnam izdevās sakopot pārcilvēciskus spēkus un apgriezt vīrieti uz muguras, lai viņš varētu paelpot. Pēc tam viņš lēnām vilka savu tēvu krastā līdz viņam palīgā nāca citi cilvēki.

Džošs Viljamss tika nogādāts slimnīcā ar kakla lūzumu. Vietējie mediji ziņo, ka nav sagaidāms, ka vīrieša ievainojumi būtiski ietekmēs viņa veselību. Kaut arī vīrietis vēl aizvien ir paralizēts, ārsti sola, ka drīz viņš spēs atkal pakustināt gan rokas, gan kājas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu