Kurucs ar daudzpusīgu sniegumu palīdz "Nets" nodrošināt vietu izslēgšanas spēlēs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Bruklinas "Nets" basketbolisti
Bruklinas "Nets" basketbolisti Foto: EPA/Scanpix

Aizvadītajā naktī Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) "burbulī" uzvaru izcīnīja Rodiona Kuruca pārstāvētā Bruklinas "Nets", nodrošinot sev vietu izslēgšanas spēlēs.

Bruklinas "Nets" ar rezultātu 119:106 (24:27, 39:26, 30:29, 26:24) pārspēja Sakramento "Kings" basketbolistus.

Kurucs šajā spēlē laukumā pavadīja 30 minūtes un 37 sekundes. Latviešu basketbolists izcēlās ar astoņiem punktiem, septiņām bumbām zem groziem, divām rezultatīvām piespēlēm un trim pārķertām bumbām. Jaunais uzbrucējs maču noslēdza ar lietderību +4.

"Nets" rindās šoreiz rezultatīvākais ar 22 punktiem bija Kariss Laverts, double-double pievienoja Džerets Alens, savukārt no soliņa vairāk nekā desmit punktus guva veseli trīs Bruklinas spēlētāji - Tomotī Luvavu-Kabaro (10 punktie), Kriss Čioza (14 punkti) un Tailers Džonsons (14 punkti).

"Kings" sastāvā vēl viens spēcīgs mačs Bogdanam Bogdanovičam, kura kontā 27 punkti un sešas rezultatīvas piespēles. Savukārt 21 punktu un septiņas rezultatīvas piespēles pievienoja jaunais saspēles vadītājs D'Arons Fokss.

Video: "Nets" - "Kings" mača spilgtākie momenti

Ar šo uzvaru "Nets" sev nodrošināja vietu izslēgšanas spēlēs, jo citā spēlē piekto neveiksmi pēc kārtas piedzīvoja Anžeja Pasečņika pārstāvētā Vašingtonas "Wizards", pazaudējot pat teorētiskas izredzes kvalificēties tā sauktajām "play-in" pārspēlēm.

"Wizards" ar 107:118 piekāpās Ņuorleānas "Pelicans", tiesa, latviešu centra spēlētājs šajā mačā laukumā nedevās. 

Vašingtonas rindās rezultatīvākais ar 23 punktiem bija Rui Hačimura, bet double-double pievienoja Trojs Brauns jaunākais, kura kontā 20 punkti un 10 bumbas zem groziem. 

"Pelicans" sastāvā rezultatīvākais ar 28 punktiem bija veterāns Džru Holidejs. Savukārt izslavētais pirmgadnieks Zaions Viljamsons šajā spēlē laukumā nedevās.

"Nets" nākamo spēli aizvadīs naktī uz pirmdienu, plkst. 4 pēc Latvijas laika tiekoties ar spēcīgo Losandželosas "Clippers". Savukārt "Wizards" laukumā dosies jau svētdien 19:30 pēc Latvijas laika.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu