"Sapratu - vairs nebūs tā, kā agrāk." Emocionāls jaunieša, kurš guva smagu traumu pēc lēciena ūdenī uz galvas, stāsts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Unsplash

2018. gada 26. jūnijs bija liktenīga diena Elvim Kurpniekam. Jaunais puisis tajā dienā pēc neveiksmīga lēciena ūdenī uz galvas nonāca slimnīcā, vēsta Slimību profilakses un kontroles centrs (SPKC).

Liktenīgajā dienā Elvis ar draugiem bija izdomājis pasēdēt un pēc tam doties nopeldēties. "Esmu lecis baseinos 1000 reizes un viss ir bijis kārtībā. Es zināju, ko daru un jutos par sevi drošs."

"Es ielēcu ūdenī ar galvu pa priekšu un atsitos pret pašu apakšu. Tajā brīdī saskatījos ar vienu cilvēku un gribēju pateikt, ka kaut ka nav kārtībā, taču to nespēju izdarīt," stāstīja Elvis.

Tālāk pie puiša pienācis draugs, kurš viņu izvilcis laukā no ūdens. "Es jutu, ka nevaru neko pakustināt. Tajā brīdī sapratu - vairs nekas nebūs tā kā agrāk."

Turpinājumā Elvis bija spiests mācīties no jauna ēst, kustināt rokas. Puisis neslēpj, ka ļoti vēlas darīt lietas, ko spēj staigājošie cilvēki darīt.

"Vēlos spēlēt futbolu, jo to esmu darījis visu dzīvi. Vienkārši gribu kaut kur aizskriet, kur neviena nav un pats padzerties, kā arī uztaisīt sviestmaizi," stāstīja Elvis.

Elvis uzskata, ka lielākā vērtība katram cilvēkam esot spēja būt patstāvīgam. 

Puisis aicina cilvēkus būt apdomīgiem, jo ne kurš katrs spēj būt tik drosmīgs, kā Elvis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu