"Viņam interesē tikai cīņas par prestižu, nevis naudu." Nurmagomedova treneris ieskicē cīkstoņa nākotnes plānus (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Habibs Nurmagomedovs
Habibs Nurmagomedovs Foto: Reuters/ScanPix

Ļoti iespējams, ka slavenā UFC cīkstoņa Habiba Nurmagomedova karjerā ir atlikušas vairs tikai divas cīņas. Tā sarunā ar ESPN atklājis dagestānieša treneris Haviers Mendess.

Savu nākamo UFC cīņu Nurmagomedovs aizvadīs 31. oktobrī, tiekoties ar pagaidu čempionu vieglā svara kategorijā Džastinu Geiči. Oriģināli šī cīņa bija paredzēta 19. septembrī, bet Nurmagomedova tēva Abdulmanapa nāves dēļ tā tika pārcelta.

Viens no Nurmagomedova treneriem Haviers Mendess sarunā ar ESPN ir atklājis, kad, Dagestānas cīkstonis, iespējams, liks punktu karjerai.

"Vairākkārt esam diskutējuši, ka mērķis ir 30-0 (uzvaras pret zaudējumiem) un slavas atstāšana aiz sevis. Cīņa pret GSP [Džordžu Sentpjēru] pavisam noteikti būtu prestiža cīņa. Ja viss notiks veiksmīgi, tad es redzu, ka viņš panāk 30-0 un beidz karjeru," sacīja Mendess.

Protams, daudzi MMA fani gaida Nurmagomedova atkārtotu tikšanos ar viņa nīstāko pretinieku Konoru Makgregoru. Tomēr Mendess šādu scenāriju Nurmagomedova tālākajā karjerā nesaskatot. Treneris uzsvēra, ka duelis pret Makgregoru dagestānietam nozīmētu lielu algas dienu, bet Nurmagomedovam nauda nav prioritāte.

"Tā varētu būt visu laiku lielākā cīņa, jo Konoram ir ko pierādīt. Konors būs gatavs atgriezties oktagonā tikai šīs cīņas dēļ. Bet es nezinu, vai Habibs kādreiz gribēs cīnīties ar Konoru. Šajā cīņā Habibam ir viena problēma - tā viņam nenesīs prestižu, bet gan naudu. Viņam [Habibam] interesē tikai cīņas par prestižu, nevis naudu," skaidroja speciālists.

"Viņš nav alkatīgs, nekad nav bijis un nebūs. Nauda nebūs tas, kas viņu motivēs, bet prestiža cīņa gan," par Nurmagomedovu nobeigumā izteicās Mendess.

Nurmagomedovs savas karjeras laikā ir izcīnījis uzvaras visās 28 cīņās.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu