Trešdienas horoskops: 12. augusts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Horoskops otrdienai, 12. augustam.

AUNS Svarīgākos darbus ieteicams paveikt līdz pēcpusdienai, jo vēlāk tavs noskaņojums vairāk mudinās izklaidēties, nevis strādāt. Attiecībās ar apkārtējiem valdīs viegla un patīkama gaisotne.

VĒRSIS Šī tev būs visnotaļ veiksmīga un enerģiska diena. Spēsi ģenerēt auglīgas biznesa idejas, un tikt pat viegli īstenot arī dažādas radošās ieceres. Dienas otrajā pusē vari droši veltīt laiku savam hobijam.

DVĪŅI Sajutīsi jaunu spēku pieplūdumu, kurš tā vien mudinās uzsākt ko jaunu, nebijušu. Kāds no zīmes pārstāvjiem var nolemt izmēģināt savus spēkus līdz šim neapgūtā lauciņā, tēmēt uz augstāku amatu.

VĒZIS Svarīgi neļaut apkārtējo spiedienam, dažādiem aizspriedumiem ietekmēt tavus lēmumus. Jo atvērtāks būsi pret dažādu veidu novitātēm, jo drīzāk varēsi gaidīt jaunus sasniegumus, panākumu laurus.

LAUVA Būsi atvērts, draudzīgs un augstsirdīgs attieksmē pret līdzcilvēkiem. Tās Lauvas, kuras saistītas ar izklaidi, žurnālistiku un politisko skatuvi, var drošāk mēģināt uzrunāt publiku.

JAUNAVA Sarunās ar kolēģiem, paziņām vari nejauši nonākt pie svarīgām atziņām, ikdienas dzīvē pamanīt lietas, kuras agrāk vienkārši neievēroji. Šis brīdis ir ļoti atbilstošs garīga rakstura izaugsmei.

SVARI Pateicoties tavai nosvērtībai, prasmei rast kompromisus, izdosies sasniegt lielāko daļu no cerētā. Kādam no Svaru zīmes pārstāvjiem var aktualizēties nekustamā īpašuma, ar tā apdrošināšanu saistīti jautājumi.

SKORPIONS Nav svarīgi, cik saspringtā, neordinārā situācijā tu nonāc, būtiski saglabāt vēsu prātu, atturēties no mirkļa impulsu lēmumiem. Dienas izskaņā otrā pusīte pratīs novērst tavas domas no darba lietām.

STRĒLNIEKS Labvēlīgs brīdis, lai īstenotu radošās ieceres. Arī ikdienišķos darbus veiksi ar zināmu mākslinieka piesitienu. Saskarsmē ar pretējo dzimumu tavs šarms veicinās jaunu pielūdzēju rašanos.

MEŽĀZIS Apzināsies, ka panākumiem nepieciešama neatlaidība un nemitīga pilnveidošanās. Iespējams, būsi noskatījis ilglaicīgākus kursus, ar kuru palīdzību mēģināsi celt savu kvalifikāciju.

ŪDENSVĪRS Šobrīd viss būs paša rokās, un tikai no tavas rīcības būs atkarīgs gala iznākums. Līdz ar ko, droši var izdarīt secinājumu – ieguvēji būs neatlaidīgākie, uzstājīgākie un mērķtiecīgākie zīmes pārstāvji!

ZIVIS Garastāvoklis būs diezgan svārstīgs, taču tas tev neliegs pilnvērtīgi īstenot nospraustos mērķus. Šodien izveidotie kontakti var pavērt vaļā jaunas durvis, veicināt līdz šim grūti iedomājamas izaugsmes iespējas.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu