Piektdienas horoskops: 14. augusts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Horoskops ceturtdienai, 14. augustam. 

AUNS Šobrīd daudz kas būs atkarīgs no tā, cik saskanīgas attiecības ar apkārtējiem spēsi uzturēt. Zvaigznes iesaka būt apdomīgākam materiālajās lietās, rūpīgāk pārdomāt savus tēriņus.

VĒRSIS Vari droši veltīt laiku ar mārketingu, tirdzniecību, jaunu lietišķo kontaktu veidošanu saistītajam. Kādam Vērsim var nākties doties uz valsts iestādēm, lai atrisinātu birokrātiska rakstura jautājumus.

DVĪŅI Izcelsies ar savām daudzpusīgajām zināšanām un draudzīgo, sabiedrisko attieksmi pret apkārtējiem. Lieliska diena, lai tiktu galā ar iekavētajiem darbiem, kā arī ģenerētu jaunas biznesa idejas.

VĒZIS Emocijas būs patiesi sakāpinātas, grūti prognozējamas. Vēlams atturēties no pārāk nopietnu, sev svarīgu jautājumu risināšanas. Labāk klāsies tiem Vēžiem, kuri saistīti ar dzīves radošo, māksliniecisko pusi.

LAUVA Nāksies pasvīst, lai tiktu galā ar visiem darbiem, kuri šobrīd var uzkrist tev uz galvas, kā sniegs no skaidrām debesīm. Labi, ka tavi enerģijas krājumi būs pietiekami, lai visu sekmīgi novestu līdz galam!

JAUNAVA Labāk padosies jau iesāktu darbu realizēšana. Jaunie projekti var sagādāt negaidītus pārsteigumus, sarežģījumus. Stabilāki panākumi solās nākt no kolektīvām aktivitātēm. Vakarā esi piesardzīgāks pie stūres.

SVARI Savā rīcībā būsi drosmīgs, izlēmīgs, nekavēsies ar atbildīgu lēmumu pieņemšanu. Piemērots brīdis pārrunām ar augstākstāvošajiem, ārzemju sadarbības partneriem. Vakaru pavadi ģimenes lokā.

SKORPIONS Pacilātā oma palīdzēs tikt galā ar nebūšanām darba lietās. Lieliski sapratīsies ar gados jaunākajiem līdzgaitniekiem. Nav izslēgts, dzims labas idejas par tālākas izglītošanās iespējām.

STRĒLNIEKS Vēlmes var nonākt pretrunā ar iespējām, tās reāli īstenot. Tāpēc esi piesardzīgāks ar lēmumiem, kas skar tavus vai uzņēmuma tēriņus! Šobrīd ir vērts ieklausīties pieredzējušāku personu viedoklī.

MEŽĀZIS Vari stāties plašākas auditorijas priekšā, prezentēt nākotnes ieceres priekšniecībai, veikt pārrunas ar biznesa partneriem. Dienas laikā paveiksi apskaužami daudz. Vakarā ļauj sev pienācīgi atpūsties!

ŪDENSVĪRS Ja vien darbi ritēs vēlamajā virzienā, būsi pats labestības un jautrības iemiesojums. Savukārt, ja lietas slīdēs uz grāvja pusi, būsi impulsīvs savās emocijās, rīcībā. Dienas moto – uzturēt līdzsvaru!

ZIVIS Kāds zīmes pārstāvis var izrādīt lielāku interesi par ezoteriskajām lietām, dzīves filozofisko pusi. Nav izslēgtas iespējas, ka pēkšņi nolemsi meklēt kursus, kuros nopietnāk apgūt dzīves noslēpumaino pusi.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu