Salīguši mieru? Kanje Vests un Kima Kardašjana pēc publiskajiem kašķiem dalās ar jestru video

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Reperim Kanjem Vestam un viņa sievai, TV zvaigznei Kimai Kardašjanai pēdējo mēnešu laikā attiecības bija krietni saspīlētas, taču jaunākais video liecina, ka pāris varētu būt salīdzis mieru. 

Atgādinam, ka Vests prezidenta vēlēšanu karstumā vietnē "Twitter" publiskoja vairākus ierakstus, kuros atklāja, ka jau divus gadus mēģina izšķirties no savas sievas Kimas Kardašjanas, vienlaikus apsūdzot viņas māti Krisu Dženeri "balto pārākumā".

Nu Vests un Kardašjana ar bērniem ir devušies privātā atpūtā uz Dominikānu, kur mēģina saglābt laulību.

Piektdienas vakarā Vests dalījās ar video, kurā redzams dziedot, izlecot no braucošas golfa mašīnītes un dejojot. Tēva piemēram sekoja arī abu kopīgā meita Norta, kura arī jestri sāka dejot līdzi dziesmai. Dzirdams, ka video uzņēmusi Kima, kura aizkadrā gardi smejas par redzēto.

Fani pēc video parādīšanās metās spekulēt, ka pāris savas nesaskaņas atstājis pagātnē, abiem tagad koncentrējoties uz ģimenes labklājību un attiecību saglābšanu. 

Kā ziņots, Kanjes čivināšana "Twitter" notiek viņa pašreizējās prezidenta kampaņas laikā. 19. jūlijā Vests sarīkoja savu pirmo kampaņas mītiņu Dienvidkarolīnā, kura laikā caur asarām atzina, ka bija gatavs izbeigt Kimas grūtniecību.

Pēc tam Vesta izteikumus komentēja arī Kima, norādot uz vīra garīgās veselības problēmām. "Viņš ir izcils, bet sarežģīts cilvēks, kurš papildus tam, ka ir mākslinieks un melnādainais, ir pieredzējis sāpīgu mātes zaudējumu un cenšas tikt galā ar izolāciju, kuru pastiprina viņa bipolārie traucējumi. Tie, kuri ir tuvi Kanjem, pazīst viņa sirdi un saprot, ka viņa vārdi neatbilst viņa nodomiem."

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu