NBA piespriež Dreimondam Grīnam naudas sodu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dreimonds Grīns
Dreimonds Grīns Foto: AP/Scanpix

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) piespriedusi naudas sodu Dreimondam Grīnam, kurš publiski centies mudināt Devinu Bukeru atstāt Fīniksas "Suns" komandu.

Goldensteitas "Warriors" uzbrucējam piespriests 50 000 ASV dolāru naudas sods par izteikumiem TNT televīzijas kanāla raidījumā.

"Tas nav labi viņam pašam un viņa karjerai. Bukam (Bukeram) ir jātiek prom no Fīniksas. Manam čomam ir jādodas uz kādu vietu, kur viņš var uzvarēt."

NBA noteikumi aizliedz komandu pārstāvjiem mudināt citus spēlētājus atstāt savus klubus, ar kuriem viņiem ir līgumsaistības.

Kopš sezona tika atsākta, "Suns" uzvarējusi visas piecas aizvadītās spēles, taču Fīniksas komanda ieņem vien 10. vietu Rietumu konferences kopvērtējumā.

"Suns" šobrīd atpaliek divu uzvaru tiesu no Rietumu konferences 8. vietā esošās komandas Memfisas "Grizzlies" un saglabā izredzes iekļūt "play-off".

23 gadus vecais Bukers ir "Suns" līderis ar šosezon 26,4 vidēji spēlē gūtiem punktiem. Viņš ar Fīniksas klubu parakstīja piecu gadu līgumu 2018. gadā.

Savukārt patlaban 30 gadus vecais Grīns ir trīskārtējs NBA čempions "Warriors" sastāvā.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu