Muceniece "izmesta" no izrādes, kurā piedalās arī Prilučnijs un "Tētuka meitiņu" zvaigzne Karpoviča (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievijā dzīvojošā latviešu aktrise Agate Muceniece un Krievijas aktieris Pāvels Prilučnijs vairākus gadus kopā spēlēja lugā "Negribīgie piedzīvojumu meklētāji", kuru izrādīja gandrīz visā Krievijā. Pēc pandēmijas beigām projekts atsākās, taču aktrise bija pārsteigta, ka par to uzzinājusi tikai no reklāmas.

Aktrise bija neizpratnē, kad uzzināja, ka lugu ir plānots parādīt 1. oktobrī un 8. novembrī kādā atpūtas centrā Sanktpēterburgā. Pēc viņas teiktā, neviens viņu neinformēja, ka iestudējuma rādīšana tiek atsākta.

"Dārgie draugi, visi, kam patīk izrādes ar manu piedalīšanos! Viens no maniem iecienītākajiem iestudējumiem ir "Negribīgie piedzīvojumu meklētāji". Cik man zināms, biļetes uz izrādi ir pārdošanā. Man jūs jāinformē, ka 1. oktobra un 8. novembra datumi manā darba grafikā jau ir piešķirti citiem projektiem.

Dalība izrādē šajos datumos ar mani netika apspriesta, netika parakstīti dokumenti, man šīs ziņas ir tikpat negaidīts pārsteigums, cik jums," rakstīja Muceniece.

Zvaigzne arī piebilda, ka negaidīja šādu attieksmi no kolēģiem. "Kopumā ir ļoti skumji, ka šādas lietas notiek aiz muguras: viņi izlemj manā vietā," rakstīja Agate.

Iestudējumā piedalās arī Mucenieces bijušais vīrs un divu bērnu tēvs Pāvels Prilučnijs. Jāatzīmē, ka lugā spēlē arī Prilučnija iespējamā jaunā aizraušanās - aktrise Miroslava Karpoviča. 

Atgādinām, ka pāris pavisam nesen izšķīrās, taču solījās uzturēt labas savstarpējās attiecības kopīgo bērnu dēļ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Agata M (@agataagata) on

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu