Mediji: Džūda Lovs sesto reizi kļuvis par tēvu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: AFP/SCANPIX

Marta sākumā klīda baumas par ASV aktiera Džūda Lova mīļotās sievietes grūtniecību, kad viņa tika pamanīta Londonas ielās ar milzīgu grūtnieces punci. Nu ārzemju mediji vēsta, ka pāris jau kļuvuši par vecākiem. 

47 gadus vecās Holivudas zvaigznes fani noprata, ka priecīgs notikums ģimenē jau ir noticis, tiklīdz paparaci aktiera sievu Filipu Koanu iemūžināja ielās ar pavisam slaidu figūru, vēstot, ka sievietei mazulis jau ir piedzimis.  

Pāris gan nav komentējis mazuļa dzimšanas faktu un neatklāj dzimumu un vārdu, tomēr fani turpina apsveikt jaunos vecākus.

Džūda Lovs kļuvis par tēvu jau sestajai atvasei, savukārt viņa 33 gadus vecajai sievai šī ir pirmā mātes pieredze. Iepriekš aktieris atzīmēja, ka viņš sapņo par kopīgu bērnu ar Filipu, jo tieši ar viņu viņš vēlas dzīvot līdz mūža galam. 

"Viņa ir mana un neviena cita. Es esmu ļoti, ļoti priecīgs, ka tā ir," stāsta Lovs. 

Pāris daudz laika pavada kopā: atpūšas, ceļo, turklāt Filipa ir atradusi kopīgu valodu ar Lova pārējām atvasēm. Džūda atzīmēja, ka viņa sieva bieži palīdz viņam audzināt bērnus, jo ir psiholoģe.

Atgādinām, ka agrāk Lovs sešus gadus bija precējies ar aktrisi Seidiju Frostu. Pirms 24 gadiem piedzima viņu pirmais bērns - dēls Rafertijs. Pēc četriem gadiem piedzima meitene Irisa, bet vēl divus gadus vēlāk - zēns Rūdijs Indiāns. Tiesa, pēc trešā mantinieka piedzimšanas Lovs un Seidija gandrīz nekavējoties izšķīrās, taču spēja uzturēt draudzīgas attiecības. 2009. gadā modele Samanta Burke dzemdēja Džūdas meitu Sofiju, lai gan bijušo mīlnieku attiecības sašķēlās pat pirms meitenes piedzimšanas. Pirms pieciem gadiem, attiecībās ar dziedātāju Ketrīnu Hardingu, piedzima meita Ada.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu