Katras Zodiaka zīmes biedējošākā īpašība

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Neatkarīgi no tā, vai ticat astroloģijai vai nē, jūs droši vien esat dzirdējis visu par to, ko par jums atklāj jūsu astroloģiskā zīme. Sākot ar labvēlīgiem iepazīšanās ieteikumiem un beidzot ar personalizētiem grima ieteikumiem, zvaigznēm, šķiet ir daudz ko teikt par mums. Šoreiz uzzini par savas zīmes biedējošāko īpašību, vēsta portāls "Ranker". 

Auns: šokējoši vardarbīgs

No šīs īpašības nevar izvairīties, Aunam nepārtraukti nākas savaldīt dusmas. Šīs Zodiaka zīmes īpašnieku enerģija un entuziasms var sekundes laikā pārvērsties par sprādzienbīstamu vardarbību. Auns ir sprādzienbīstama bumba, kas nomierina iekšējo niknumu, un, jo vairāk jūs mēģināt to slēpt, jo vairāk tas izplūst neparedzamās, nepastāvīgās garastāvokļa svārstībās. Izdariet sev labu un ieguldiet naudu stresa bumbiņā vai dalībā sporta zālē, pirms darāt kaut ko, ko patiešām nožēlosiet.

Vērsis: privātīpašniecisks

Visiem apkārtējiem ir acīmredzams, ka jūtat nepieciešamību visu saglabāt tieši tā, kā jums patīk, un ka uzstājība bieži robežojas ar apsēstību. Jūsu neatlaidība, materiālisms un sentimentalitāte var neļaut kādreiz lietām iet uz priekšu, un jo vairāk jūs par tām rūpēsieties, jo spītīgāk aizstāvēsiet savas tiesības. Piedodiet, Vērši, bet ir dažas lietas, piemēram, atmiņas un tuvinieki, kuras jums vienkārši nevar piederēt, un, mēģinot paust savu prasību pār tām, jūs vienkārši šķietat nesabalansēts un svaidīgs.

Dvīņi: divkosīgs melis

Jūsu draugi zina, ka jūs aprunājat viņus aiz muguras. Diemžēl jūs runājāt un runājāt, un runājāt, un tagad visi zina, ka jūs runāsiet, un neviens jums vairs neuzticēsies. Arī jūs to zināt, un joprojām nevarat to mainīt. Lai cik smagi Dvīņi mēģinātu, viņi vienkārši nevar piespiest sevi būt lojālam vai godīgam. Vismaz Dvīņi ir pietiekami burvīgi, lai turpinātu iegūt jaunus draugus un aizstātu tos, kuri jutās pārāk ievainoti vai nodoti, lai atkal uzticētos.

Vēzis: upura komplekss

Šīs zīmes pārstāvji dara tik daudz cilvēku labā, kurus viņi mīl, un, kaut arī Vēzim nepatīk to atzīt, viņi domā, ka esat pelnījuši vairāk, nekā viņi dod. Vienīgais, kas Vēzim patīk vairāk, nekā rūpes par saviem mīļajiem, tas ir mocekļu komplekss. Vēzis sevi uztver kā spēcīgu, ciešanu pilnu aprūpētāju. Patiesībā jūs esat ārkārtīgi pārlieku daudz ieguldījis, zinot, ka cilvēki ir atkarīgi no jums, un apmierinātība ar nepieciešamību tikai saasina jūsu pašpietiekamo upuru kompleksu.

Lauva: narcisistisks monstrs

Lai kur dotos, uzmanības centrā atradīsies Lauva. Šīs zīmes pārstāvji ir dāsni, aizrautīgi un jautri, tāpēc uztver to kā pilnīgu normu nepārtraukti atrasties uzmanības centrā. Ja Lauvas kurina drāmu tikai tāpēc, lai pabarotu slāpes pēc dramatiskas dzīves, vai tas tiešām ir tik slikti? Vai tiešām ir tik nepareizi būt uzmanības centrā? Vai tiešām ir svarīgi, kā citi cilvēki to izjūt ilgtermiņā? Lauvas par to nedomā. Ik pa brīdim viņi iedomājas savas bēres un to, kā visi draugi turpinās runāt par to, cik brīnišķīgi, magnētiski, burvīgi un dāsni viņi bija.

Jaunava: kontrolējoša fūrija

Rūpes par cilvēkiem un lietām nedarbojas tā, kā jūs domājat. Jaunavas ir tik daudz ieguldījušas, lai pārliecinātos, ka viss apkārt esošais ir ideāls, ka tā vietā, lai izrādītu rūpes, Jaunavas plāno un kontrolē. Jaunavas to sauc par "centību", bet tā nav - šīs zīmes pārstāvjiem ir nepieciešama personiska kontrole tik ļoti, ka viņi ir sajaukuši draudzības kvalitāti ar sērijveida slepkavas darbībām.

Svari: izjūt empātiju pret šausminošiem cilvēkiem

Visi zina, cik empātiski un godīgi ir Svari. Viņi pieliek daudz pūļu, lai to saglabātu, parādot atkal un atkal. Tomēr, būt godprātīgam nav vienvirziena iela. Pirms lēmuma pieņemšanas Svari piešķir vienādu svaru katram viedoklim, un dažreiz tas nozīmē empatizēt ar kādu, kura morāle ir dziļi šausminoša. Visa šī laipnība, taisnīgums un miers ir balstīti uz spēju simpatizēt sliktākajam. 

Skorpions: patīkami straukts par sliktām lietām

Skorpionam kaut kas ļoti nav kārtībā ar iekšējo kompasu. Viņu kaislības nav tādas kā visu citu - jo intensīvāk kaut kas tiek izjaukts, jo vairāk viņus vienlīdz lielā mērā tas pievelkt un atgrūž. Noziedzība, traģēdija un tabu pievērsīs Skorpiona uzmanību, un viņi paliks fascinēti vēl ilgi pēc tam. Neviens neskatās bezdibenī tik ilgi, cik Skorpioni.

Strēlnieks: ideāls kulta līderis

Strēlnieks ir iedvesmojošs draugs un vadītājs. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvis ir optimistisks, piedzīvojumu un izdomas bagāts, un viņa klejošana un slāpes pēc jaunām idejām ir palīdzējušas izkopt plašu draugu un paziņu tīklu. Strēlniekiem ir grūti neatmest savus garlaicīgos un ierobežojošos ikdienas pienākumus. Viss, ko viņi vēlas, ir uzdrošināties iziet pasaulē, meklējot patiesību, kurā varētu ievietot savu nelokāmo pārliecību, uzrunāt līdzīgi domājošus cilvēkus un sludināt viņiem savu patiesību. Labās ziņas ir tās, ka Strēlniekam ir motivācija, zinātkāre un personības spēks, lai to visu piepildītu. Sliktā ziņa ir tā, ka šai nodarbošanai vārds ir "kulta sākšana".

Mežāzis: bezjūtīgi ambiciozs

Līdzcilvēki apbrīno Mežāžus par ambīcijām un apņēmību, un Mežāži nevar iedomāties pasauli, kurā šīs īpašības varētu būt apgrūtinājums. Nav tā, ka jūs maldāties, taču, lai arī jūsu niknais fokuss var jūs aizvest tālu, to pašu nevar teikt par tiem, kurus mērķa sasniegšanas dēļ jūs pagrūžat malā. Galu galā viņi ir atbildīgi par saviem apstākļiem, tāpat kā jūs; jūs darāt visu iespējamo, tāpat kā jebkurš cits. Mežāžiem būtu vienalga, ja viņi nonāktu augšgalā uz citu cilvēku rēķina. 

Ūdensvīrs: sociopātisks pasaules sakārtotājs

Cilvēka stāvoklim ir nepieciešama dziedināšana, un šī ir lieliska Zodiaka zīme, lai to izdarītu. Ūdensvīrs zina, kā mainīt pasauli uz labo pusi, un viņam nav vajadzīga, piemēram, empātija, lai pateiktu, kādi uzlabojumi jāveic. Ūdensvīri zina, ka pasaulei ir nepieciešami viņi un viņu inovatīvie talanti, un Ūdensvīriem nav laika rūpēties par citu cilvēku iracionālajām izjūtām, aizspriedumiem vai dzīvi. 

Zivis: emocionāli nepastāvīgs murgs

Zivis vada sirds, un dažreiz tas nav tik sapņaini vai romantiski, kā varētu likties. Tā ir taisnība, ka viņu jūtas bieži iedvesmo dziedināt un radīt, un kamēr vien šīs jūtas nemaldina nepareizi, Zivis spēj sasniegt patiesi redzīgus sasniegumus empātijas un mīlestības vārdā. Lai arī sajūtas ne vienmēr ir maigas un mīļas. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvju emocijas ir tie paši milzīgie spēki, kas iedvesmo viņus padarīt pasauli labāku. Zivis zina, ka jūtas nebūt nav racionālas, taču tas netraucē dramatiski vainot citus cilvēkus sāpju radīšanā.

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu