"Ventspils" futbolistu treneris: Eirokausos jebkurš pretinieks ir neparocīgs

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
FK "Ventspils" futbolisti
FK "Ventspils" futbolisti Foto: FK Ventspils/Face

Eiropas futbola klubu turnīros jebkurš pretinieks ir neparocīgs un spēles vienmēr ir grūtas, uzsver Latvijas komandas "Ventspils" galvenais treneris Viorels Frunze.

"Ventspils" UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas pirmajā kārtā savā laukumā uzņems Frunzes dzimtenes Moldovas komandu Tiraspoles "Dinamo-Auto".

"Eirokausos nekad nav viegli, jebkurš pretinieks ir neparocīgs un spēles vienmēr ir grūtas. Mums ir tikai viens uzdevums - ieziet laukumā un parādīt, ka "Ventspils" ir stiprāka, un iekļūt nākamajā kārtā. Citādāk nemaz nevar būt," Ventspils klubs citē Frunzes teikto.

Tiraspoles komanda Frunzem ir pazīstama, turklāt futbolista karjeras laikā viņš to sarūgtinājis ar gūtiem vārtiem.

"Šosezon tikpat kā nav bijis iespēju skatīties viņu spēles, taču komanda izcīnījusi ceļazīmi uz Eiropas līgu, kas nozīmē, ka tā ir augsta līmeņa un ar lielām ambīcijām. Komandu vada leģendārs treneris - Igors Dobrovoļskis. Viņa vadībā spēlēju Moldovas izlasē, tāpēc varu iedomāties, kādas ir prasības un cik nopietni uzdevumi Eiropas līgā," stāsta Frunze.

"Ventspils" stūrmanis neslēpj gandarījumu, ka kārtas vienīgā spēle jāaizvada mājās. "Atdosim sevi par visiem 100%, lai uzvarētu, iepriecinātu līdzjutējus un pilsētu, kā arī turpinātu cīņas Eirokausos," pauž Frunze.

Spēle notiks 27.augustā. Gadījumā, ja komandas pamatlaikā spēlēs neizšķirti, tiks aizvadīts papildlaiks, bet vēlāk nepieciešamības gadījumā būs arī "pendeles".

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu