Video ⟩ Lācis, kurš mēģināja "iepazīties tuvāk" ar sieviešu bariņu Meksikā, noķerts un izkastrēts (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Meksikā pamatīgu panikas vilni izraisīja video, kas nesen šausmās lika notrīsēt interneta lietotājiem visā pasaulē. Kāds vīrietis nofilmēja, kā kāds lācis centies "iepazīties" ar bariņu sievietēm. Nu raidsabiedrība BBC ziņo, ka ziņkārīgais ķepainis ticis noķerts un izkastrēts.

Tāpat lācis tiks pārvietots. Eksperti uzskata, ka vides maiņa ir nepieciešama tamdēļ, ka video parādīja sekas tam, kas notiek, kad cilvēki baro savvaļas dzīvniekus - tie vairs nebaidās no cilvēkiem un var pietuvoties tiem pavisam tuvu.

Pusaugu vecuma vīriešu kārtas melnais lācis, kas sver 96 kilogramus, tika noķerts, jo tika uzskatīts, ka tas apdraud ekoloģiskā parka apmeklētājus.

Amatpersonas sacīja, ka parkā un netālu esošajos dzīvojamajos rajonos bijušas citas "tuvas" tikšanās starp cilvēkiem un konkrēto lāci. Vietējo lāci pat bija iesaukuši par "draudzīgo lāci".

Lai arī lāču uzbrukumi ir reti, Ziemeļamerikā melnais lācis vidēji nogalina vienu cilvēku gadā.

Savvaļas dzīvnieku eksperti apmeklētājiem atgādina, ka lāči savā būtībā ir plēsēji un viņi ir bīstami.

Jau ziņots, ka kādas sievietes pastaigājušās pa dabas lieguma parku Meksikā līdz viņām no mugurpuses pielavījies ziņkārīgais zvērs.

Sievietes, saprotams, nebija stāvā sajūsmā ar savu jauno ceļa biedru un video šķiet, ka viņam arī sievietes īsti nav patikušas, bet laimīgā kārtā neviens šajā tikšanās reizē necieta.

Lācis apostīja vienas sievietes matus, kamēr pārējās ceļabiedres bija sastingušas nāves bailēs.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu