Ilgi gaidītā Maika Taisona atgriešanās cīņa ir pārcelta - zināms arī tās jaunais datums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Maiks Taisons
Maiks Taisons Foto: Reuters/ScanPix

Ilgi gaidītā Maika Taisona atgriešanās boksa ringā bija paredzēta jau 12. septembrī. Tomēr Dzelzs Maiks un Rojs Džounss jaunākais savu paraugdemonstrējuma cīņu varētu aizvadīt gada nogalē, vēsta "CBS Sports".

Tiek ziņots, ka Taisona un Džounsa ilgi gaidītais duelis nenotiks 12. septembrī, kā tas bija plānots oriģināli, bet gan 28. novembrī. Šādai datuma maiņai esot piekritušas abu sportistu nometnes.

Iniciatīva datuma maiņai nākusi no Taisona nometnes. Dzelzs Maika pārstāvji uzskatot, ka cīņas pārlikšana uz nedēļas nogali, kurā ASV tiek svinēta Pateicības diena, ievērojami palielinātu dueļa ienesto peļņu.

Savukārt ESPN ziņo, ka esot bijis nepieciešams ilgāks laiks, lai cīņas promoteri vienotos ar internacionālo televīziju pārstāvjiem par pārraižu tiesību detaļām. Tiesa, abu bokseru līgumi vēl oficiāli neesot mainīti.

Lai arī pats Taisons ir izteicies, ka šajā cīņā gatavojas pretinieku nokautēt un atgūt savu slavu, Kalifornijas štata atlētu komisijas (CSAC) vadītājs Endijs Fosters ir citās domās.

"Mēs nevaram mānīt publiku, apgalvojot, ka šī ir īsta cīņa. Viņi var nedaudz pacīkstēties, bet negribu, lai kāds tiek savainots un viņi to zina. Tas ir paraugdemonstrējums. Viņi var demonstrēt savas boksa prasmes, bet nevēlos, lai viņi izmantotu pilnu spēku un viens otru traumētu," sacīja Fosters.

Līdz ar datuma maiņu Taisona un Džounsa duelim, visticamāk tiks pārcelta arī bijušā NBA spēlētāja Neita Robinsona un "Youtube" zvaigznes Džeika Pola cīņa, kas bija paredzēta kā iesildošais boksa mačs pirms ringā dodas leģendārie sportisti.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu