Kurucs lieliski cīnās par atlēkušajām bumbām un palīdz "Nets" izcīnīt uzvaru

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rodions Kurucs
Rodions Kurucs Foto: AFP / Scanpix

Otrdienas vakarā Bruklinas "Nets" ar Rodionu Kurucu ierindā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) "burbulī" pārliecinoši pārspēja Orlando "Magic" basketbolistus.

"Nets" apspēlēja "Magic" ar 108:96 (34:22, 26:21, 25:29, 23:24).

Kurucs šajā mačā spēlē iesaistījās, laukumā nākot uz maiņu, un pavadīja tur 24 minūtes un 44 sekundes, šajā laikā gūstot divus punktus, izcīnot deviņas atlēkušās bumbas, pa reizei pārķerot bumbu un bloķējot pretinieka metienu.

Latvietis grozā raidīja vienu no diviem divpunktu metieniem, bet garām aizmeta abus trīspunktu metienus. Tāpat viņa rēķinā arī divas personiskās piezīmes, kā arī +/- rādītājs +2.

Vienīgos divus punktus Kurucs guva jau pirmajā ceturtdaļā, kad viņš izcīnīja arī divas atlēkušās bumbas, divreiz pārkāpa noteikumus, kā arī pārķēra bumbu un sešas ar pusi minūtes pirms ceturtdaļas beigām tika nomainīts.

Otrajā ceturtdaļā latvietim nesekmējās ar metieniem, taču izcīnīto atlēkušo bumbu skaits pieauga līdz piecām.

Trešajā spēles nogrieznī Kurucs turpināja vākt bumbas zem groziem, tiekot līdz deviņām šajā statistikas ailītē, kā arī bloķēja Nikolas Vučeviča metienu. Tieši Vučeviču centra postenī Kurucs ilgāku laiku sedza.

Ceturtajā ceturtdaļā latvietis laukumā vairs nedevās

Bruklinas vienībā pa 24 punktiem guva Timotijs Luvavu-Kabaro un Džeremija Martins, bet 17 punkti Džananam Musam.

Pretiniekiem pa 18 punktiem guva Vess Ivundu un Markele Fulcs.

Pēc uzvaras "Nets" ar bilanci 35-36 nevar vairs pakāpties augstāk par septīto vietu, taču arī zemāk noslīdēt nevar, jo "Magic", kas ieņem astoto vietu, ir 32 uzvaras 72 spēlēs.

Pēdējo spēli pirms izslēgšanas cīņām "Nets" aizvadīs ceturtdien ar Portlendas "Trail Blazers".

Otrdien arī Kristapa Porziņģa pārstāvētā Dalasas "Mavericks" spēkosies ar Portlendas "Trail Blazers", bet Anžeja Pasečņika pārstāvētā Vašingtonas "Wizards" tiksies ar līgas labāko vienību Milvoki "Bucks".

NBA vienības Orlando aizvada astoņus mačus, lai noskaidrotu galīgo vietu sadalījumu pirms izslēgšanas spēļu sākuma.

Gadījumā, ja komanda, kas Rietumu vai Austrumu konferencē ieņem astoto pozīciju un devītās vietas īpašnieci apsteidz ne vairāk par četriem panākumiem, tai nāksies spēkoties ar vietu zemāk esošo pretinieci. Abi šie klubi aizvadīs mini sēriju līdz divām uzvarām. Komandas, kas uzvarēs, iegūs pēdējo vietu izslēgšanas spēlēs.

NBA sezona ar 22 komandu līdzdalību no 30.jūlija turpinās "Disney's ESPN Wide World of Sports Complex" telpās Orlando.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu