Video MMA skaistule iznīcina pretinieci ar brutālu nokautu un uzvaru nosvin ar seksīgu deju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Valerije Loureda ir viena no seksuālākajām jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstonēm ne tikai "Bellator" organizācijā, bet arī visā sportā kopumā. Tomēr aizvadītajā nedēļas nogalē "Bellator 243" jaunā cīkstone saviem kritiķiem atbildēja ar lielisku nokautu.

22 gadus vecā Loureda jau iepriekš saņēma kritiku par saturu, ko jaunā cīkstone publicē savā "Instagram" kontā. Loureda toreiz iesaistījās konfliktā ar UFC cīkstoni Meisiju Čiasonu.

Čiasona sociālajos tīklos apvainoja Louredu, sakot: "Tu pārdod seksualitāti, nevis MMA." Tāpat UFC cīkstone Louredas virzienā raidīja vēl virkni citu tekstu uzsverot, ka jaunā cīkstone priekšplānā liek savu seksualitāti, nevis MMA.

"Es pārdodu seksualitāti, jo piedzimu ar atšķirīgu augumu no tavējā? Kad es esmu oktagonā, es cīnos tāpat kā tu. Kad esmu ārpus tā, esmu ļoti sievišķīga, jo tāda piedzimu. Beidz mani nīst," uz Čiasonas izteikumiem toreiz atbildēja Loureda.

Aizvadītajā nedēļas nogalē jaunajai cīkstonei izdevās apliecināt savus vārdus, jo viņai cīņas otrā raunda pašā izskaņā ar smagu labo rokas sitienu izdevās pārsteigt pretinieci Taru Grafu un viņu nokautēt. Uzreiz pēc uzvaras Loureda nodevās visai rotaļīgai dejai.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Master Valerie Loureda ? (@valerieloureda) on

Loureda ar minēto epizodi dalījās arī savā "Instagram" kontā, pie video rakstot: "Valkā augstpapēžu kurpes, uzliec skropstas un no rīta dodies sparingā. Uztaisi savus "Tik Tok" video un neļauj nevienam teikt, kas tu vari, vai nevari būt." 

Šī cīņa bija trešais profesionālais duelis Louredas karjerā. Līdz šim jaunā cīkstone zaudējuma rūgtumu vēl nav jutusi.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu