Baltkrievijas valsts medijus atstāj vairāki pazīstami žurnālisti

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Protesti Baltkrievijā - trešā diena
Protesti Baltkrievijā - trešā diena Foto: AFP/Reuters/EPA

Vairāki pazīstami Baltkrievijas valsts mediju žurnālisti un raidījumu vadītāji ir uzrakstījuši atlūgumus un par to paziņojuši savās lapās sociālajos tīklos.

Pazīstamākie no viņiem ir raidsabiedrības ATN raidījumu vadītājs Jevgeņijs Perlins, telekanāla STV raidījumu vadītāja Tatjana Borodkina un radioraidījumu vadītājs Aleksandrs Šusters.

"Apsveicam valsti ar "izvēli"! Pat tagad, kad "izvēle" jau ir izdarīta, es nebaidos, un jūs nebaidieties. Neatņemiet nākotni mūsu bērniem!" Borodkina ierakstīja savā "Facebook" lapā.

Perlins savam paziņojumam deva nosaukumu "Kas noticis ar manu Baltkrieviju?". Viņš tajā atzīmēja, ka tagad neviena no viņa vadītajām programmām vairs neizraisa viņam tādas emocijas kā agrāk.

"Tagad neviens no izklaides projektiem neizraisa tās emocijas, kuru dēļ tie bija iecerēti. Es nolēmu, ka mana šodienas došanās ēterā "Belarus 1" bijusi pēdējā. Neviens neietekmēja šo lēmumu, es to pieņēmu pats," Perlins ierakstīja savā lapā. 

Arī cits ATN raidījumu vadītājs Sergejs Kozlovičs sociālajos tīklos pavēstīja par savu aiziešanu no darba.

Ziņu vietne tut.by vēstīja, ka atlūgumus uzrakstījuši arī Baltkrievijas radio Pirmā kanāla darbinieki - raidījuma "Radiofakts" vadītājs Aleksandrs Šusters un ziņu nodaļas vadītāja Tatjana Filipčenko.

Daži mediji ziņoja arī par telekanāla ONT raidījumu vadītājas Olgas Bogatirevičas aiziešanu no darba.

Pirms dažām dienām savās "Instagram" lapās par aiziešanu no Baltkrievijas Televīzijas (BT) bija pavēstījuši programmas "Labrīt, Baltkrievija" vadītāji Vera Karetņikova un Andrejs Makajenaks.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu