Filips Kirkorovs atklāj, ka slimojis ar koronavīrusu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievijas skatuves mākslinieks Filips Kirkorovs uz savas jaunās dziesmas klipa prezentāciju 12. augustā, atšķirībā no daudziem citiem viesiem, bija ieradies bez sejas aizsargmaskas. Kā izrādījās, mūziķis pirms kāda laika esot izslimojis koronavīrusu un tagad viņa ķermenī ir izveidojušās antivielas. 

12. augustā kādā Maskavas klubā notika Filipa Kirkorova jaunās dziesmas "Rolex" videoklipa prezentācija, kuras laikā zvaigzne ne tikai mirdzēja visā savā dizaineru radītajā spožumā, bet arī paziņoja, ka pirms kāda laika slimojis ar koronavīrusu. 

"Man bija asimptomātiska slimība, un kādreiz pastāstīšu šo sirdi plosošo stāstu, kā es saslimu, kā to uzzināju un kas notika pēc tam. Neviens cits ģimenes loceklis nebija slims, bērniem arī viss kārtībā. Tagad manī ir daudz antivielu, tāpēc esmu drošībā," stāstīja Kirkorovs.

Viņš arī deva mājienu, kā un kur saslima. "Tas notika kaimiņvalstī, kur es nesen biju," atzina dziedātājs. Droši vien runa ir par mākslas festivālu "Slāvu bazārs Vitebskā", kur mākslinieks uzstājās jūlija vidū. Viņš tur pavadīja tikai dažas stundas, taču masku visur nelietoja. Savas uzstāšanās laikā viņš to pilnībā noņēma ar vārdiem: "Ak, lai paliek! Ļaujiet maskām palikt tikai uz skatuves esošajiem aktieriem kā zīmei par varoņu maiņu."

"Galvenais ir vienmēr pateikt patiesību. Galvenais ir veselība," atzīst Kirkorovs.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ДНИ.РУ (@dniru) on

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu