Video ⟩ Notievējusī 56 gadus vecā krievu dziedātāja Lolita pārsteidz ar deju peldkostīmā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievu dziedātāja Lolita pēc šķiršanās no piektā vīra Dmitrija Ivanova strauji zaudēja svaru. Tagad sieviete izmanto katru iespēju, kad sociālajos tīklos var pagozēties fanu komplimentos.

Populārā krievu dziedātāja Lolita (56) vietnē "Instagram" publicēja provokatīvu video, kurā, stāvēdama virtuvē uz krēsla, pozē peldkostīmā. Videoklipā dziedātāja stāsta, ka gatavojas noņemt aizkarus mazgāšanai, kā arī mazgāt traukus.

"Kad redzat karnīzi jūsu rokās, kaut kādu iemeslu dēļ jūs domājat: "Es esmu jauna un joprojām varētu parādīt," sieviete stāsta, demonstrējot striptīza pozu. Tomēr izpildītāja ātri nāca pie prāta un piebilda, ka mājas tīrīšanas laikā šādas fantāzijas jāaizmirst. "Nē! Labāk dodieties veļasmašīnas virzienā - mazgāt aizkarus," ar humoru piebilda dziedātāja.

"Tu esi tik slaida. Super!", "Lolita, tu esi krāšņa sieviete", "Šī šķiršanās tev nākusi par labu! Bravo. Vienkārši vislabākā," fani sajūsmā rakstīja. 

Māksliniece atzina, ka viņai patiešām izdevies zaudēt svaru šķiršanās dēļ. Turklāt zvaigzne paskaidroja, ka šādas izmaiņas ir saistītas arī ar psiholoģisko problēmu risināšanu.

"Gada laikā esmu notievējusi, un tas ir likumsakarīgi. Bez diētām. Vissvarīgākais ir atbrīvoties no visa nevajadzīgā, ieskaitot cilvēkus. Jo tie visi ir kairinātāji. Es iztīrīju loku no apmēram pieciem vai sešiem cilvēkiem, un bez piliena nožēlas!" dziedātāja dalījās sava skaistuma noslēpumā.

Kopš šķiršanās dziedātājai ir romāns ar kādu turīgu vīrieti. Pēc zvaigznes teiktā, džentlmenis ir tik labs, ka viņa, neskatoties uz piecām neveiksmīgām laulībām, pat ir gatava precēties sesto reizi. "Es jau esmu bez tauriņiem vēderā, bet, ja viņš mani bildinās, es teikšu jā," piebilda māksliniece.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu