Dzemdības mākoņos. Aļaskā lidojuma laikā sieviete laiž pasaulē bērniņu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: pexels.com

Aļaskā grūtniece ar lidmašīnu lidoja uz Ankoridžas slimnīcu, lai laistu pasaulē puisīti. Dēliņš pasteidzās un piedzima lidojuma laikā. Par godu netipiskajai dzemdību vietai māte viņu nosaukusi par Sky (Debesīm - latv.val.), vēstī ziņu aģentūra AP.

Kristala Hiksa dzemdēja 5. augustā ap plkst. 13 pēc iekāpšanas lidmašīnā, kas no mazās Glenalenas pilsētiņas viņu nogādātu uz slimnīcu Ankoridžā. Viņa bija grūtniecības 35. nedēļā.

"Man sākās kontrakcijas, tās neapstājās, kļuva tikai stiprākas un biežākas. Mēs domājām, ka pagūsim līdz slimnīcai," stāsta Kristala. "Bet, acīmredzot, mēs kļūdījāmies."

Hiksas dzemdības ilga mazāk kā stundu.

"Tas bija šokējoši, sākumā bija tiešām dīvaini, es nezināju, ko domāt," sacīja jaunā māmiņa. "Bet visi lidmašīnā jau runāja par gaidāmo bērnu."

Hiksa un viņas dēls tika droši nogādāti slimnīcā. "Debesu zēns" tika pieslēgts pie elpināšanas aparāta, jo viņš piedzima mēnesi par ātru. Paredzams, ka bērniņš tiks izrakstīts no slimnīcas nākamnedēļ.

Hiksa sacīja, ka informācijas iesniegšana dzimšanas apliecībai bijusi visai sarežģīta, jo puisēns nāca pasaulē aptuveni 5500 metru augstu debesīs.

"Es vienkārši ierakstīju Ankoridžu," sacīja Hiksa. "Es negribēju rakstīt, ka dzimšanas vieta ir lidmašīnā vai debesīs..."

Hiksai ir vēl trīs bērni - 3, 9 un 11 gadu vecumā.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu