Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

18+ ⟩ "Instagram" modele parāda savas smagās traumas pēc tam, kad viņai uzbrucis piedzēries ciemiņš (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Populāra "Instagram" modele Jasmīna Cecīlija drosmīgi sociālajos tīklos parādīja un pastāstīja par vardarbīgo uzbrukumu no kāda iereibuša viesa puses, kurš nav vēlējies pamest viņas mājas. 

Modele dalījās ar vairākiem šausminošiem attēliem, kuros redzamas viņas sejas traumas. Kā izrādās, viņai uzbrukts pašas mājās. 

Sieviete pēc traumu gūšanas divas dienas pavadīja slimnīcā - viņai ir lauzts deguns, smadzeņu satricinājums un pietūkušas acis.  

Modele arī parādīja, ka viņas baltās sienas dzīvoklī nu klāj asinis. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yasmine Cécilia (@yasminepierards) on

Influencere, kurai ir vairāk nekā 400 tūkstoši sekotāju, esot sarīkojusi ballīti un pēc tam, kad viens no viesiem to atteicies pamest, tikusi piekauta. 

"Pēc ballītes es gribēju, lai visi iet mājās, bet bija viena persona, kas negribēja doties prom un plānoja palikt pie manis. Viņš gulēja uz dīvāna, tāpēc es viņu pamodināju un teicu, ka viņam jādodas prom. Viņš bija apmulsis un tā vietā, lai ietu mājās, viņš devās uz manu guļamistabu un aizslēdza durvis.

Man bija bail, jo viņš joprojām bija manā dzīvoklī, tāpēc es viņam teicu, ka jāiet prom.

Viņš atvēra durvis un devās uz viesistabu, es sāku kliegt, lai viņš iet prom, bet tad viņš zaudēja savaldību un vairākas reizes man iesita pa seju. Es uzreiz jutu, ka man ir lauzts deguns, un nevarēju izdarīt neko, lai sevi pasargātu. 

Viņš turpināja mani sist, es nokritu uz grīdas un vienkārši tur gulēju. Viņš turpināja sist un spārdīt visu manu ķermeni," rakstīja Jasmīna. 

Pēc tam viņai izdevās aizrāpot līdz kāpņu telpai, lai lūgtu kaimiņus izsaukt policiju. 

Pēc šausminošā uzbrukuma viņa ir izlēmusi paņemt pauzi no sociālajiem tīkliem. 

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu