13 veidi, kā noslēpt savas figūras nepilnības

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Lai izskatītos un justos labāk, nav obligāti jāievēro diētas un četras reizes nedēļā jāapmeklē sporta zāle. Uzzini 13 vienkāršus vizuālā tēla trikus, ar kuru palīdzību viegli noslēpsi savas figūras nepilnības, vēsta portāls "Krasotka".

Katrs no mums nav simtprocentīgi apmierināts ar savu izskatu. It īpaši sievietēm šķiet, ka izskata pilnībai nav robežu. Ja slaidajām meitenēm parasti ir daudz kompleksu attiecībā uz viņu figūru un izskatu kopumā, tad ko mēs varam teikt par tām, kurām daba ir nežēlīgi nolemta pastāvīgai cīņai ar ķermeņa nepilnībām.

Vissvarīgākais šajā procesā ir neaizmirst, ka jebkurā gadījumā esat skaista, jo visiem nav jāizskatās kā modeļiem! Ja vēlaties neiecietīgi tuvināties ideālajām proporcijām, neaizmirstiet, ka problēmas var atrisināt ne tikai fitnesa klubā vai plastiskā ķirurga kabinetā. Dodieties uz apģērbu veikalu un atjauniniet savu drēbju skapi. Tikai, meklējot jaunu garderobi, apbruņojieties ar profesionālu stilistu ieteikumiem. 

1. Izvēlieties pareizo izmēru.

Pirmais punkts jums var šķist triviāls, taču šo problēmu nevajadzētu novērtēt par zemu. Nepareizs izmērs ir mūžīga problēma cilvēkiem, kuri vēlas izskatīties slaidāki. Viena galējība ir vēlme ar XL parametriem iespiesties M izmērā. Droši vien sievietēm šķiet, ka mazākas drēbes kaut kā samazinās viņu ķermeni, tomēr notiek tieši pretējais. Vēl viena problēma ir mēģināt slēpt savus centimetrus zem milzīga apģērba. Liekas, ka nekas nav redzams un neviens nezina, kāds cilvēks tu esi zem šī kapuces.

Informāciju par ķermeņa parametriem parasti viegli nolasīt no tām detaļām kuras nevar noslēpt: kakls, plaukstas un potītes.

Tāpēc lielizmēra apģērbu ieteicams valkāt slaidām sievietēm. Apaļa sieviete riskē pārspīlēt savus parametrus, vienlaikus slēpjot ne tikai trūkumus, bet arī priekšrocības, kas, protams, katram no mums ir.

2. Novērsiet uzmanību no problemātiskajām zonām.

Bieži vien sievietes, mēģinot slēpt papildu centimetrus un kilogramus, atņem sev prieku, koncentrējoties uz problēmzonām. Tā ir liela kļūda, jo viena no galvenajām vizuālā svara zaudēšanas metodēm ir pārvērst uzmanību no problemātiskajām vietām uz figūras šarmu. Akcentēt var kakla līniju, jostasvietu, garas kājas.

3. Izmantojiet vertikāli.

Jo garāki esam, jo tievāki šķietam. Šis ir vizuālais likums. Viens no labākajiem trikiem ir vertikāļu izmantošana. Vienkāršākais un saprotamākais variants ir apģērbs ar vertikālām svītrām. Tomēr jāatceras, ka svītrainās lietas jāizvēlas ļoti uzmanīgi: nevajadzētu dot priekšroku pārāk mazai sloksnei (šeit darbojas proporcionalitātes princips), labāk izvairīties no adītām svītrainām lietām, kas var tikai uzsvērt figūras trūkumus. Jūs varat izmantot vertikālas svītras, bet varat izmantot arī citas metodes. Piemēram, apģērba vairāki slāņi rada vizuālu pagarinājumu. 

4. Izvairieties no kontūrlīnijām.

Galvenais, kas jums jāatceras: skatītāja acs redzēs jūsu ķermeni pēc iespējas garāku, ja tam nevajadzēs pievērst uzmanību detaļām. Pirmkārt, šajā jautājumā var kaitēt horizontālās līnijas, kas sagriež ķermeni, un visbiežāk visnepiemērotākajās vietās, tādējādi palielinot proporcijas. Jūsu ķermeni var vizuāli sadalīt ar jostu jostasvietā, iešķeltiem svārkiem vai apkakli, taču nevajadzētu apvienot visus šos horizontālos aspektus vienā tēlā. Ja izvēlaties jostu, ļaujiet kakla izgriezumam būt V veida. Starp citu, vienkrāsaini komplekti ir vertikālās stiepšanās labākais risinājums. 

5. Neaizmirstiet par proporcionalitāti.

Šis princips darbojas gan izvēloties apģērbu ar izdrukām, gan strādājot ar aksesuāriem. Vienkārši izsakoties, jo korpulentāks tu esi, jo lielākām izdrukām jābūt uz drēbēm, apjomīgām rotaslietām un somām. Acs ātri nolasa proporcijas: jo smalkākas detaļas, jo lielāks fons. Šajā gadījumā fons ir jūsu figūra. Tomēr tas nenozīmē, ka jums jāskrien uz veikalu un jāmeklē kleita ar milzīgiem ziediem: ja izdrukas ir pārāk lielas, it īpaši, ja tās atrodas ķermeņa redzes centrā, var padarīt jūs izplūdušu un bezformīgu. 

6. Izvēlieties pareizos audumus.

Kādas faktūras un kāpēc tās klasificē kā veiksmīgas ķermeņa figūras veidošanā? Labāk ir izvēlēties lietas, kas, tāpat kā korsete, noturēs jūsu formas un izlīdzinās to līnijas. Šķiet, ka plānam audumam, samazinot attālumu starp ķermeni un apģērbu, vajadzētu radīt minimālu liekā auduma daudzumu, bet problēma slēpjas faktā, ka šis attālums mums vienkārši ir nepieciešams, lai maskētu dažas acīmredzamas problēmu pazīmes. Turklāt audumi var radīt nevajadzīgus speciālos efektus.

Slaidām sievietēm, kuras vēlas vizuāli pievienot centimetrus un kilogramus, vajadzētu tuvāk iepazīties ar tādiem materiāliem kā satīns un samts. Sievietēm, kuras cenšas samazināt savas formas, vajadzētu apzināti izvairīties no šīm faktūrām.

Visi audumi, kas atstaro gaismu, rada papildu vizuālo apjomu. Tas attiecas ne tikai uz samtu un satīnu, bet arī uz visām ar fliteriem dekorēto materiālu un metālisko faktūru variācijām. Daudz drošāk tiem, kas vēlas vizuāli samazināt izmēru, dot priekšroku audumiem, kas absorbē gaismu, tas ir, matētiem.

7. Izmantojiet vizuālos efektus.

Ne tikai fitnesa instruktori naktī paliek nomodā un nāk klajā ar jauniem veidiem, kā padarīt mūs slaidākus. Uz to tiecas arī apģērbu ražotāji! Dizaineri jau ir izstrādājuši daudzus garderobes risinājumu variantus, kas veidoti, izmantojot tos ķermeņa samazināšanas principus, par kuriem rakstīts līdz šim. Sašauriniet jostasvietu un pagariniet sevi ar vizuāliem efektiem. Vizuālā svara zaudēšanas jautājumā ir ļoti svarīgi izstiept figūru, vienlaikus ievērojot sava ķermeņa proporcijas. Diemžēl ne katrs no mums var lepoties ar modeļa parametriem, un ne visiem kājas aug no ausīm. Tomēr tas nepavisam nav iemesls neapmierinātībai. Pietiek tikai pievērst uzmanību pareizajām lietām un, izvēloties kurpes, ņemt vērā dažas nianses, lai jūs tiktu apbērta ar komplimentiem. Galvenokārt šeit atkal darbosies vertikāļu princips.

8. Izceliet jostasvietu.

Lai kājas izskatās proporcionāli garas attiecībā pret citām ķermeņa daļām, ir svarīgi norādīt uz vietu, no kuras tās aug. Ar pareizu ķermeņa uzbūvi sieviešu kāju garumam jābūt nedaudz lielākam par pusi no auguma. Mūsu acs uztver visu, kas sākas no jostasvietas, tāpēc, ja vēlaties radīt kāju augšanas efektu "no ausīm", jums vajadzētu atteikties no biksēm un svārkiem ar zemu jostasvietu. 

9. Pērciet perfektas bikses.

Ideālām biksēm jābūt taisnām vai iztaisnotām no gūžas. Kāpēc ir svarīgi, lai starp jūsu ķermeni un audumu būtu attālums? Pieguļoši bikšu modeļi uzsver visas kāju anatomiskās iezīmes, norādot proporcijas un neļaujot mums mānīties. Platas bikses atstāj vietu iztēlei. Šāds modelis efektīvi koriģē parametrus, ja tam ir pareizs garums līdz grīdai (maksimāli - 1 cm no grīdas). Kāpēc ir svarīgi, lai bikses būtu garas un apsegtu kurpju papēdi vai zoli? Tas atkal ir par vertikālu stiepšanos. Tiklīdz parādās caurums starp jūsu bikšu malu un apaviem, acs uzreiz nogriež šo ķermeņa daļu no kopējā kāju garuma.

10. Pievērsiet uzmanību žaketes garumam.

Lai proporcionāli pagarinātu kājas, nepietiek tikai ar garu un vaļīgu bikšu iegādi ar augstu jostasvietu. Pat atrodot absolūti pareizo modeli, iespējams, nesasniegsiet vēlamo efektu, ja palaidīsiet garām citu mazu garderobes detaļu. Garāka žakete pagarinās jūs vertikāli un izcels jostasvietu. 

11. "Krāsojiet" apavus pēdu krāsā.

Ja vēlaties, lai kājas vizuāli izskatās ne tikai garākas, bet arī mazāk smagas, aizmirstiet par nejauši izvēlētām kurpēm. Galvenokārt šeit atkal darbosies vertikāli - horizontālais princips. Kurpēm vajadzētu izveidot vairāk iegarenu līniju un pēc iespējas mazāk sagriezt kāju. Tomēr viss efekts pazūd, ja kāju sadalāt ar zeķubiksēm, kas kontrastē ar apaviem. Ja valkājiet kurpes ar zeķubiksēm, jums tās jāizvēlas atbilstošas. Šis padoms ir īpaši svarīgs, nēsājot potītes zābakus, kas nogriež kāju vispiemērotākajā vietā. 

12. Pareizais stils.

Sievietes ar X formas kājām var droši valkāt apvalka kleitas, kas ir ceļgala garumā vai nedaudz zemākas. Kontrastējošās svītras sānos vai vertikālais raksts vizuāli izstiepj siluetu, novēršot uzmanību no trūkuma. Asimetriska apakšmala arī palīdzēs novērst uzmanību no nepilnīgajām kājām. U veida kājas visbiežāk sastopamas sievietēm ar smalku figūru, un šķiet, ka kājas atrodas ievērojamā attālumā viena no otras. Vissvarīgākais šeit ir izcelt sievišķīgu figūru, tāpēc jums vajadzētu izvēlēties līnijas vai garas kleitas.

13. Tas viss ir saistīts ar apaviem.

Vajadzētu aizmirst par apaviem ar spilgtām un kontrastējošām detaļām. Dodiet priekšroku nomierinošām krāsām un dizainparaugiem, kas nepievērsīs apkārtējo uzmanību. Jūs varat droši valkāt kurpes ar glītiem maziem papēžiem vai plakanu zoli, pateicoties kurai jūsu kājas vizuāli iztaisnosies un izskatīsies nevainojami. 

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu