"Es radīšu nāves zonu!" Nurmagomedova pretinieks pirms gaidāmās cīņas ieskicē tās norisi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Habibs Nurmagomedovs un Džastins Geiči
Habibs Nurmagomedovs un Džastins Geiči Foto: AFP, Reuters/ Scanpix/ Apollo kolāža

Viena no šī gada gaidītākajām cīņām norisināsies 24. oktobrī, kad duelī par čempiona jostu vieglā svara divīzijā tiksies Habibs Nurmagomedovs un Džastins Geiči. Cīņas norisi sarunā ar Maiklu Bispingu ieskicēja Geiči.

Geiči viesojās bijušā UFC čempiona Maikla Bispinga podkāstā "Believe You Me". Tur pagaidu vieglā svara čempions piedāvāja nelielu ieskatu viņa plānā gaidāmajai cīņai. Lai gan amerikānis ir viens no labākajiem brīvās cīņas meistariem savā svarā, UFC viņš ir iemantojis slavu, kā cīkstonis, kurš ir gatavs apmainīties ar smagiem sitieniem.

"Manā priekšā būs zona. Tā nebūs pārāk liela, bet es radīšu nāves zonu. Man ir jāreprezentē nāvi katru reizi, kad viņš [Nurmagomedovs] ieies šajā zonā. Šajos elementos es esmu labākais - radīt lielus bojājumus pretiniekam," sacīja Geiči.

Līdzīgā stilā amerikānis izcīnīja uzvaru arī duelī pret Toniju Fergusonu, kurā viņš metodiski sagrāva savu pretinieku, izdarot aprēķinātus un precīzus sitienus.

"Mans vienīgais mērķis, kad došos oktagonā, ir nodarīt pēc iespējas vairāk bojājuma. Vienalga, vai ar ķermeni, galvu, pleciem, dūrēm. Viņa dūres sitīs pa manu seju un es atbildēšu ar to pašu," nežēlīgu dueli ieskicē pagaidu čempions.

Ir MMA eksperti, kuri uzskata, ka Geiči un Nurmagomedova duelim ir potenciāls būt gada labākajai cīņai. Sociālajos tīklos šādam apgalvojumam piekrita arī pats Nurmagomedovs.

"Klase. Man patīk, kā viņš runā. Man patīk viņa pārliecība. Šī cīņa solās būt gada labākā. Man ir kaut kas, ko parādīt visai pasaulei," rakstīja dagestānietis.

Oriģināli abu cīkstoņu duelis bija paredzēts 19. septembrī, bet Nurmagomedova tēva Abdulmanapa nāves dēļ tas tika pārcelts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu