Dārta Daneviča publisko foto no visai pikantas fotosesijas (12)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Pašmāju aktrise Dārta Daneviča vietnē "Instagram" publiskojusi fotogrāfiju no kādu laiciņu atpakaļ tapušas fotosesijas.

Melnbaltais kadrs parāda daiļo aktrisi pavisam citā gaismā. Fotogrāfijā sievietes augšdaļu sedz tikai melna žakete un daudznozīmīgs skatiens.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Darta Danevica (@darta_danevica) on

Fotogrāfs savā "Instagram" kontā ievietojis vairākas fotogrāfijas no sievišķīgās fotosesijas. 

"Šī fotosesija bija mana pirmā tikšanās ar Dārtu. Bildēšanai gatavojos ilgi, sagatavoju daudz dažādus rekvizītus un sarunāju pat stilistu. Gribējas nedaudz paplašināt scenogrāfiju, nevis tikai bildēt pie plikas sienas. Vēl pirms bildēšanas, kamēr modele tiek grimēta, ir laiks parunāties, un ar Dārtu uzreiz izveidojās ļoti labs kontakts. Tas vienmēr palīdz fotosesijas laikā, jo esi paspējis cilvēku jau mazliet sajust. Tā ir ļoti laba sajūta, kad bildējot saproties ar cilvēku no pusvārda, un tādā ziņā ar aktieriem strādāt ir īpašs prieks - tu zini, ka viņi ir ļoti atvērti un dabiski - tieši šādus brīžus man patīk piefiksēt visvairāk. Arī pēc gadiem, skatoties uz šīm bildēm, ir sajūta - tas bija kaut kas īpašs. Un tās ir sajūtas, ko vienmēr atcerēties," zem fotogrāfijām raksta fotogrāfs. 

"Dārta, Tu esi Femme Fatale", "Satriecoša fotogrāfija", "Ļoti izteiksmīga un stindzinoši skaista," raksta aktrises fani.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arturs Kondrats (@arturskondratsphotography) on

Komentāri (12)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu