Krievijas dziedātāja Ļubova Uspenska 66 gadu vecumā adoptējusi bērnu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Krievu dziedātāja Ļubova Uspenska šokējusi fanus, paziņodama, ka adoptējusi puisēnu. 

"Mani draugi! Šodien ir mana laimīgākā diena. Neviens un nekas man to nevar izjaukt. Es sapņoju par dēlu, sapņoju par bērna smiekliem, bērna kliedzieniem manā mājā. Es novēlu jums visiem sajust šādu mirkli," rakstīja Ļubova.

Viņa publicēja aizkustinošu video, kurā skūpstīja un turēja rokās apmēram trīs gadus vecu bērniņu.

"Nāc pie manis. Mans bērniņš. Es tik ļoti sapņoju par zēnu. Vai tev šeit patīk? Vai tu paliksi šajā mājā? Tas viss ir tavs," bērnam stāstīja 66 gadus vecā dziedātāja.

"Ak dievs, Ļubočka, apsveicu! Cik gudra meitene tu esi! Laime un siltums jūsu mājām!", "Laime jums, mīlestība un veselība", "Vēl viens bērns atrada māju un ģimeni. Tas ir cieņas vērts," rakstīja dziedātājas fani.

2019. gadā zvaigzne teica: "Draugi, labi, es izdomāju. Un nopietni! Es meklēju olšūnas donori. Nepiedāvāju intimitāti." Dziedātāja drosmīgi atbildēja arī uz kritiķu komentāriem. "Cienījamie komentētāji, it īpaši tie, kas raksta, ka man ir pienācis laiks auklēt mazbērnus. Es gribu jums pateikt vienu lietu: jūs nesteidzaties ar mazbērniem, varbūt es gribu dzemdēt vairāk bērnu! Kirkorovs dzemdēja, Pugačova un Galkins dzemdēja, un vai es esmu sliktāka?" zvaigzne sacīja.

Līdz šim sieviete bijusi precējusies četras reizes. Pirmās kāzas dziedātājai bija 18 gadu vecumā, un drīz pēc tam viņa piedzīvoja traģisku notikumu - zaudēja vēl nedzimušus dvīņus. Tagad jau 20 gadus sieviete ir precējusies ar biznesmeni Aleksandru Plaksinu, laulībā dzimusi meita Tatjana.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu