Krievijas mūziķe Anna Semenoviča krīt fanu nežēlastībā pārspīlētas "fotošopa" izmantošanas dēļ (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

40 gadus vecā Krievijas dziedātāja Anna Semenoviča publicējusi kadrus no atpūtas pie Volgas upes. Fani nav sajūsmā par sievietes pārāk "apstrādātajām" un "neīstajām" fotogrāfijām.

40 gadus vecā krievu dziedātāja Anna Semenoviča šajā vasarā atpūtās Volgas krastos, izbaudīja vietējo tvaika pirti un pēc tam lēca upes vēsajos ūdeņos. Dziedātāja vietnē "Instagram" dalījās ne tikai ar piedzīvojumu aprakstiem, bet arī ar iespaidīgām fotogrāfijām zilā peldkostīmā, kas izcēla viņas kuplās formas.

Vienā no attēliem dziedātāja pozēja starp pamatīgi aizaugušu zāli, veroties tālumā, bet otrā fotogrāfijā sieviete, ar puķu pušķi rokās un skatoties kamerā, pozēja pirtī uz dēļu sienas fona.

Tomēr fani nebija sajūsmā par pikantajām bildēm, apgalvojot, ka tās ir nekvalitatīvi apstrādātas. Pēc sociālo tīklu lietotāju domām, Semjonoviča fotogrāfijās ir samazinājusi vidukli par vairākiem izmēriem, par ko liecina diezgan izliektā zāle, pirts dēļi un lāva, kā arī sievietes "viļņainās" rokas.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Семенович Анна (@ann_semenovich) on

Tomēr pēc tam dziedātāja publicēja ierakstu, kurā atklāja, ka viņa strādā, lai uzlabotu savu figūru. Semenoviča faniem sacīja, ka drīz sāks filmēt dziesmas "Maniboy" videoklipu un aktīvi cenšas uzturēt sevi formā. "Dzīve vārās, un es gribu izskatīties labi savam videoklipam," rakstīja dziedātāja.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu