Lietuvā ar Covid-19 inficējušies vēl 22 cilvēki, Igaunijā - trīs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: AFP

Lietuvā aizvadītajā diennaktī inficēšanās ar jauno koronavīrusu apstiprināta 22 cilvēkiem, piektdien paziņojusi Veselības ministrija.

Līdz ar to Lietuvā inficēšanās ar šo vīrusu konstatēta kopumā 2352 cilvēkiem.

No 22 jaunatklātajiem gadījumiem četros gadījumos inficēšanās notikusi ārzemēs. Četri gadījumi saistīti ar pasākumu rīkošanas vietu "Adform kiemelis" Kauņas vecpilsētā, ar kuru saistīti jau pavisam 11 gadījumi.  Deviņos gadījumos inficēšanās notikusi, kontaktējoties ar kādu iepriekš inficētu personu, kas ir identificēta. Piecos gadījumos nav zināms, kur notikusi inficēšanās.

1691 cilvēkam apstiprināta atveseļošanās.

Pagājušajā diennaktī veiktas 4875 analīzes, bet pavisam Lietuvā veiktas 570 657 analīzes.

Ar vīrusa izraisīto slimību Covid-19 Lietuvā miris 81 cilvēks, bet vēl 13 ar šo vīrusu inficētajiem nāves cēlonis bijis cits. Pagājušajā diennaktī slimība nav prasījusi jaunus upurus.

Igaunijā aizvadītajā diennaktī inficēšanās ar jauno koronavīrusu atklāta trīs cilvēkiem,  piektdien paziņojis Veselības departaments.

Līdz ar to apstiprināto inficēšanās gadījumu skaits Igaunijā sasniedzis 2177. Savukārt 1501 cilvēkam apstiprināta atveseļošanās.

No jaunatklātajiem trim gadījumiem  pagaidām nevienā gadījumā nav skaidrs, kur notikusi inficēšanās.

Nāves gadījumi ar jaunā koronavīrusa izraisīto slimību Covid-19 Igaunijā pagājušajā diennaktī nav reģistrēti. Pavisam Igaunijā ar šo slimību miruši 63 cilvēki.

Igaunijā kopumā veikti  132 270 testi nolūkā noskaidrot inficēšanos ar jauno koronavīrusu. Ceturtdien veikta 1451 analīze.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu