"Es izglābšu visus pasaules kaķus!" Holivudas zvaigzne adoptējis kaķi - savu vārda brāli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktieris Deniss Kveids
Aktieris Deniss Kveids Foto: EPA/Scanpix

Amerikāņu aktiera Denisa Kveida ģimenē ir pieaugums - sešus gadus vecs kaķis vārdā Deniss Kveids, kurš adoptēts no Linčburgas Humānās Biedrības, vēsta portāls "People".

Kveids nesen laidis klajā savu podkāstu "Mīluļu šovs", kurā uzzināja par kādu kaķi, kas slaveno aktieri neatstāja vienaldzīgu.

Linčburgas Humānās Biedrības mājaslapā tika ievietots aicinājums adoptēt kaķi vārdā Deniss Kveids, kura apraksts vēsta: "Es neesmu tik dramatisks un māksliniecisks kā mans vārda brālis, un labprāt skatītos viņa filmas kopā ar tevi uz dīvāna."

"Es glābšu visus Denisus Kveidus pasaulē," joko aktieris, kurš atsaucies uz aicinājumu adoptēt kaķi-vārda brāli.

Kā vēsta amerikāņu ziņu aģentūra "WSLS", sākotnēji patversmes darbinieki nav ticējuši, ka aktieris ir tiešām ieinteresēts un domāja, ka kāds viņus izjoko.

Kveids ar podkāsta līdzvadītāju Džimiju Dželineku sazvanījās ar patversmi lietotnē "Zoom", lai kliedētu šaubas par intereses patiesumu un satiktu izredzēto kaķi.

Kad šaubas tika kliedētas, aktieris oficiāli kļuva par saimnieku Denisam Kveidam. Aktieris smejoties atzina, ka patversmēm būtu jāsāk dzīvnieki saukt slavenību vārdā un gaidīt, kurš atsauksies.

Ziņu aģentūra "WSLS" vēsta, ka pavisam drīz Dželineks no Losandželosas dosies uz Linčburgu, lai Denisu Kveidu nogādātu jaunajās mājās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu