Noiers: Zinu, ka vārtsargiem pēc šādām spēlēm nav viegli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Vācijas futbola granda Minhenes "Bayern" vārtsargs Manuels Noiers pēc iespaidīgās 8:2 uzvaras Čempionu līgas ceturtdaļfinālā pār "Barcelona" izteicās, ka viņam ir žēl tautietis Marks Andrē ter Štēgens, kurš gādāja par Spānijas komandas vārtu drošību. 

Divus vārtus uzvarētāju labā guva Tomass Millers un Filipe Koutinju, pa vieniem - Ivans Perišičs, Seržs Njabrī, Roberts Levandovskis un Džošua Kimmihs.

Barselonas komandas labā vārtus guva Luiss Svaress, bet Davids Alaba raidīja bumbu savos - "Bayern" vārtos.

"Man nedaudz žēl Marka. Zinu, ka vārtsargiem pēc šādām spēlēm nav viegli. Bet mēs spēlējām Čempionu līgas turnīrā un tam ar nacionālo komandu nav nekāda sakara," izdevums "Daily Mail" citē Noiera teikto. 

Abi vārtsargi ir Vācijas izlases dalībnieki. 

"Tā bija ļoti svarīga spēle, kurā tikās vieni no pasaules labākajiem klubiem. Priecājos, ka mēs sasniedzām pusfinālu," norādīja divu vārtu autors Koutinju. 

Atlikušajā ceturtdaļfināla mačā sestdien tiksies Mančestras "City" un Lionas "Olympique". Mača uzvarētājs spēlēs tieši ar "Bayern".

UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla spēles no 12. līdz 15.augustam notiek Lisabonā. Turpat 18. un 19.augustā paredzēti arī pusfināli un 23.augustā - fināls.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu