"Heat" regulārās sezonas pēdējā spēlē piedzīvo zaudējumu un paliek bez traumu guvušā Džounsa juniora

LETA/DPA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienība Maiami "Heat" piektdien aizvadīja savu pēdējo regulārās sezonas spēli, kurā piedzīvots ne vien zaudējums, bet arī izmaiņas sastāvā, jo kakla sastiepumu guva Deriks Džounss juniors.

"Heat" ar 92:102 (13:28, 31:30, 26:26, 25:22) piekāpās Indiānas "Pacers".

Sāpīgākais zaudējums šajā mačā nebija redzams uz tablo, bet gan uz zāles grīdas, jo pēc sadursmes ar "Pacers" centru Gogu Btadzi, nekustīgs guļot palika Džounss juniors. Spēlētājam vēlākajās pārbaudēs tika noteikts kakla sastiepums.

Rezultatīvākais "Pacers" komandā ar 23 punktiem bija Dags Makdermots, 16 punktus un sešas atlēkušās bumbas pievienoja Malkolms Brogdons, kamēr Alaiza Džonsons izcēlās ar 11 punktiem un 17 bumbām zem groziem.

"Heat" rindās 23 punkti Kendrikam Nanam, kamēr par diviem mazāk iemeta Solomons Hils, kurš arī izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas.

Miami komandā šajā spēlē nepiedalījās līderi Džimijs Batlers, Bams Adebajo un Gorans Dragičs, bet "Pacers" rindās atpūta tik piešķirta Viktoram Oladipo, Domantam Sabonim, Mailzam Tērneram un arī Entonijam Vorenam junioram.

Zīmīgi, ka šīs abas komandas savā starpā arī tiksies pirmajās izslēgšanas spēļu kārtā.

Citā spēlē Toronto "Raptors" ar 117:109 (31:23, 27:27, 27:26, 32:33) uzvarēja Denveras "Nuggets".

"Raptors" komandā Stenlijs Džonsons izcēlās ar 23 punktiem, četrām bumbām zem groziem un sešām rezultatīvām piespēlēm, par punktu mazāk Paulam Vatsonam, kurš arī izcīnīja sešas atlēkušās bumbas, bet vēl 15 punktus pievienoja Normens Pauels.

Otrā laukuma pusē Perijs Doziers juniors guva 20 punktus, izcīnīja piecas atlēkušās bumbas un astoņas reizes rezultatīvi piespēlēja. 16 punkti un sešas bumbas zem groziem Montem Morisam.

"Nuggets" komandā šo spēli izlaida Maikls Porters juniors, "Raptors" rindās laukumā nebija redzams Kails Laurijs, Seržs Ibaka, Paskāls Siakams un Freds Vanvlīts.

Čempionei "Raptors" "play-off" pirmajā kārtā būs jācīnās ar Rodiona Kuruca pārstāvēto Bruklinas "Nets", kamēr "Nuggets" lūkos pārspēt Jūtas "Jazz".

Pie panākuma tika arī Losandželosas "Clippers", kas ar 107:103 (21:22, 16:25, 33:16, 17:24, 20:16) pagarinājumā pieveica Oklahomasitijas "Thunder".

Terenss Mens uzvarētāju labā guva 25 punktus, izcīnīja 14 atlēkušās bumbas un deviņas reizes rezultatīvi piespēlēja, kamēr Amirs Kofejs pievienoja 21 punktu, bet Patriks Patersons iekrāja 17 punktus un 14 bumbas zem groziem.

Hamidu Dialo pretējā laukuma pusē izcēlās ar 27 punktiem un 11 bumbām zem groziem, taču 17 punktus vēl iemeta Deniss Šrēders.

"Clippers" vienībā šo spēli izlaida Kavai Lenards, Pols Džordžs, Lū Viljamss, Markuss Moriss seniors un Montrezels Herels, savukārt "Thunder" rindās laukumā neizgāja pieredzējušais Kriss Pols.

"Clippers" izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā būs jātiekas ar Kristapa Porziņģa pārstāvēto Dalasas "Mavericks", savukārt "Thunder" tiksies ar Hjūstonas "Rockets".

Visbeidzot "Rockets" ar 96:134 (26:39, 21:32, 30:32, 19:31) piekāpās Filadelfijas "76ers".

Rezultatīvākais ar 18 punktiem un septiņām atlēkušajām bumbām Filadelfijas komandā bija Tobiass Heriss, 16 punkti Alekam Burkam, bet vēl 14 pievienoja Rauls Neto un Žoels Embīds. 

"Rockets" rindās Džeimss Hārdens izcēlās ar 27 punktiem un desmit rezultatīvām piespēlēm, kamēr 17 punktus vēl pievienoja Džefs Grīns.

Hjūstonas komandai kādu laiku nevarēs palīdzēt traumu guvušais Rasels Vestbruks, bet "76ers" vienībā veselības likstas piemeklējušas Benu Simonsu.

"76ers" izslēgšanas spēlēs tiksies ar Bostonas "Celtics".

Izslēgšanas spēļu pirmie dueļi gaidāmi pirmdien. Šajā dienā spēles ieplānotas arī Kuruca un Porziņģa pārstāvētajām komandām.

NBA sezona ar 22 komandu līdzdalību no 30.jūlija turpinās "Disney's ESPN Wide World of Sports Complex" telpās Orlando.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu