Nurtugs atkal iekūlies nepatikšanās. Viņam draud cietumsods

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Bijušais titulētais Norvēģijas slēpotājs Peters Nurtugs pieķerts vadot automašīnu ar 168 km/h. Turklāt viņa mājās policija atradusi kokaīnu. 

Pasaules un olimpiskais čempions, iespējams, automašīnu vadījis narkotisko vielu reibumā. Ar savu "Jaguar" viņš 168 km/h traucies netālu no Oslo. Tajā vietā atļautais braukšanas ātrums ir 110 km/h, vēsta NRK. 

Vēlāk viņa dzīvesvietā tika atrasts neliels daudzums kokaīna, ko bijušais distanču slēpotājs apstiprināja savā "Instagram" kontā. 

34 gadus vecais Nurtugs iepriekš izcieta 50 dienu mājas arestu par 2014. gada maijā dzērumā izraisītu autoavāriju. Tiek ziņots, ka norvēģis autovadītāja apliecību varētu zaudēt uz visiem laikiem. 

Toreiz viņam vadītāja apliecība tika atņemta uz pieciem gadiem. 

"Esmu pieļāvis lielu kļūdu. Vakar mani apturēja policija. Es braucu pārāk ātri un mani nogādāja slimnīcā, lai paņemtu asins analīzes. Papildus tam policisti pie manis mājas atrada narkotikas. Tas bija kokaīns. Esmu izmisis un baidos par to, kas notiks nākotnē, un man ir ļoti žēl, ka atkal esmu pievīlis tik daudz cilvēku. Zinu, ka tiks uzsākta krimināllieta. Esmu gatavs uzņemties atbildību," savā "Instagram" kontā raksta Nurtugs. 

Nurtugs savās karjeras laikā izcīnīja divas olimpiskās zelta godalgas un 13 reizes kļuvis par pasaules čempionu. Viņš triumfējis arī prestižajā "Tour de Ski" un ieguvis vairākas citas vērā ņemamas individuālas balvas. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu