Bēgšana no policijas beidzas ar smagu avāriju. Igaunijā pārgalvīgs šoferis izraisa četru auto sadursmi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Piektdien, 14. augustā, Jegevas apkaimē notika smags ceļu satiksmes negadījums, kā rezultātā cieta divi cilvēki un četras automašīnas, vēsta portāls "Postimees".

Glābšanas dienesti uz negadījuma vietu izsaukumu saņēma plkst. 21.32. Tur kāds pārgalvīgs 25 gadus vecs BMW markas automašīnas šoferis lielā ātrumā traucās pa šoseju un zaudēja kontroli pār spēkratu. Viņš ietriecās "Land Rover" automašīnā, kuru vadīja 29 gadus vecs vīrietis.

Pārgalvīgajam BMW šoferim neesot bijušas derīgas autovadītāja tiesības.

"Land Rover" automašīna nobrauca no ceļa un ietriecās koka mājā, bet BMW sadūrās ar pretējā joslā braucošo "Renault Trafic" busiņu, kuru vadīja 35 gadus vecs vīrietis.

BMW automašīna pēc tam ietriecās ceļa zīmes stabā un aizdegās, bet "Renault" spēkrats sadūrās ar "Peugeot" vieglo automašīnu, kuru vadīja 46 gadus vecs vīrietis.

BMW un "Land Rover" markas automašīnu šoferi tika nogādāti Tartu Universitātes klīniskajā slimnīcā.

Šis negadījums sācies ar to, ka policija pirms tam bija pamanījusi BMW automašīnu, kas traukusies ar 130 km/h lielu ātrumu, taču šoferis ignorēja likumsargu aicinājumu apstāties un pazuda no policistu redzesloka.

Likumsargi metušies pakaļ BMW spēkratam un pamanīja, ka uz ceļa stāvošos spēkratus, kuri bija avarējuši. Pēc sadursmes ar ceļa zīmes stabu BMW mašīna aizdegusies, taču ugunsdzēsējiem izdevās to likvidēt.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu