Video ⟩ MotoGP leģenda Valentīno Rosi par mata tiesu izglābjas no, iespējams, nāvējošas avārijas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Valentīno Rosi
Valentīno Rosi Foto: Reuters/ScanPix

Aizvadītajā nedēļas nogalē Austrijā norisinājās MotoGP posms. Vienā no līkumiem izcēlās ievērojama avārija, kuras rezultātā pie ļoti nopietniem savainojumiem varēja tikt MotoGP leģenda Valentīno Rosi.

Vienā no līkumiem lielā ātrumā saskrējās Franko Morbidelli un Džohans Zarko. Abu braucēju vadītie motocikli nekontrolēti turpināja lidot pa trasi, bet paši sportisti atradās ārpus trases. 

Lai gan Morbidelli un Zarko izlidoja no trases ievērojamos ātrumos neviens no braucējiem nopietnus savainojumus neguva. Morbidelli uzreiz pielēca kājās, lai dotos apskatīt Zarko stāvokli.

Tomēr lielākā traģēdija varēja notikt tieši trasē, jo viens no avarējušajiem motocikliem gandrīz uztriecās Rosi. Motocikls, lidojot šādā ātrumā, visticamāk būtu leģendārajam braucējam radījis ļoti smagus savainojumus.

Video: Negadījums Austrijas "Grand Prix"

Arī brauciena komentētāji bija šokēti par notikušo: "Ja tev kaut kas var piespiest gribēt noslēgt karjeru, tad tas pavisam noteikti bija šis negadījums."

Protams, pēc šī negadījuma braucējiem uzreiz tika parādīts sarkanais karogs, kas nozīmē, ka brauciens un laiku tiek pārtraukts. Par spīti tam, ka Rosi par mata tiesu izvairījās no ļoti smaga negadījuma, leģendārais itālis sacīksti turpināja un izcīnīja piekto vietu.

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu