Kā atbrīvoties no nepatīkama kurpju un pēdu aromāta

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Unsplash

Ar nevēlamu apavu smaku ir iespējams saskarties gan karstā, gan aukstā laikā. Uzzini vienkāršus veidus, kā novērst nepatīkamo aromātu, vēsta portāls "Rambler".

Dezodorants kājām

Mūsdienu pasaules skaistums ir tāds, ka tajā var atrast gandrīz jebko. Ieskaitot pēdu dezodorantu. Izvēloties produktu, pievērsiet uzmanību metāla sāļu, alkohola un parabēnu saturam - tie provocē kairinājumu un alerģiskas reakcijas.

Tautas līdzekļi

Izmantojot etiķi un ūdeņraža peroksīdu, jūs varat droši noslaucīt kurpju iekšpusi, lai iznīcinātu nepatīkamo smaku. Kā alternatīvu varat izmantot cepamo sodu: piepildiet kurpes ar sodu un ļaujiet tām mirkt visu nakti, pēc tam noņemiet sodu, noslaukiet kurpju iekšpusi ar mitru drānu un nosusiniet. Vēl viens veids ir iesaldēt kurpes uz dienu saldētavā.

Apavu zolītes

Vienreizējās lietošanas antibakteriālās zolītes ir labākais veids, kā aizsargāt apavu iekšpusi no nevēlamas smakas izplatības. Turklāt tās satur sviedru absorbējošu materiālu. Ir arī atkārtoti izmantojamas starpzoles, kas izgatavotas no dažādiem materiāliem: piemēram, lateksa putu ieliktņi labi absorbē mitrumu, un ādas, kažokādas vai lina starpzoles nodrošina labu gaisa cirkulāciju

Seko mums arī Instagram un uzzini visu pirmais!  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu