Medijs: Mesi ēra Barselonā tuvojas beigām - slavenais argentīnietis ir paziņojis, ka vēlas spēlēt citur

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lionels Mesi
Lionels Mesi Foto: AP/Scanpix

Runas par Mesi un FC "Barcelona" ceļu šķiršanos ir izskanējušas arī iepriekš, bet apkaunojošais zaudējums Čempionu līgas ceturtdaļfinālā pret Minhenes "Bayer" bijis pēdējais piliens un Argentīnas futbola superzvaigzne pie sava kluba vadības ir vērsies ar prasību pēc pārejas uz citu komandu, vēsta portugāļu portāls "Esporte Interativo".

Portāls ziņo, ka Mesi pietuvināta persona atklājusi, ka argentīnietis nekad vēl neesot bijis tik neapmierināts un gatavs mainīt klubu, kā tas esot tagad.

Mesi neapmierinātības cēlonis esot balstīts tikai un vienīgi uz kluba sportisko panākumu trūkumu. Jau pirms šīs sezonas Mesi atklāja, ka viņa palikšanu klubā neietekmē finansiālie apstākļi, bet gan vēlme uzvarēt. 

Par nelaimi Katalonijas klubam, iespējas uzlabot sastāvu, lai pārliecinātu savu superzvaigzni palikt ir visai ierobežotas. Pirmkārt, "Barcelona" pavisam nesen iztērēja vairāk nekā 200 miljonus eiro, lai iegādātos Antuanu Grīzmanu un Usmanu Dembeli. Otrkārt, nevar nepieminēt arī kluba finansiālos zaudējumus Covid-19 pandēmijas dēļ.

Jau ilgāku laiku futbola sabiedrībā nevienam nav noslēpums, ka "Barcelona" spēlētājiem nav bijusi sevišķi liela uzticība pret komandas galveno treneri Kiki Setjenu. Uzreiz pēc smagā zaudējuma pret "Bayern" ārzemju medijos parādījās par Setjena atlaišanu. Bet laika gaitā ir parādījusies informācija arī par spēlētāju (tai skaitā) Mesi nesaskaņām ar kluba vadību.

Kā viena no galvenajām komandām, kas varētu pretendēt uz Mesi pakalpojumiem ir Anglijas Premjerlīgas viena no vadošajām komandām Mančestras "City", ko pārstāv arī Mesi tuvs draugs Serhio Aguero. Ir jāsaprot, ka, neskatoties uz faktu, ka Mesi karjera neizbēgami tuvojas tās norietam, visā pasaulē ir tikai dažas komandas, kas spētu atļauties argentīnieša iegādi un Mančestras "City" pavisam noteikti ir viens no tiem.

Mesi aizvadītajā sezonā bija gan "Barcelona" labākais snaiperis (31 precīzs sitiens), gan arī piespēlētājs (26 rezultatīvas piespēles). 

Seko Apollo arī Instagram - viss aizraujošais, skaistais un svarīgais vienuviet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu