Merzļikina un Kivlenieka pārstāvētā "Blue Jackets" nonāk soļa attālumā no piespiedu atvaļinājuma

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Jonass Korpisalo
Jonass Korpisalo Foto: AFP / Scanpix

Latviešu vārtsargu Elvja Merzļikina un Matīsa Edmunda Kivlenieka pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets" komanda otrdienas rītā pēc Latvijas laika zaudēja Stenlija kausa izcīņas pirmās kārtas ceturtajā mačā, nonākot soļa attālumā no sezonas beigām.

"Blue Jackets" komanda Austrumu konferences pirmās kārtas mačā ar rezultātu 1:2 (0:0, 1:2, 0:0) atzina Tampabejas "Lightning" pārākumu.

Sērijā līdz vienas komandas četrām uzvarām "Blue Jackets" tagad nonākusi "kraujas malā", jo ir iedzinējos jau ar 1-3. Nākamā spēlē šajā sērijā var kļūt arī par pēdējo.

Merzļikins joprojām nebija iekļauts Kolumbusas vienības pieteikumā, jo ārstē traumu, bet Kivlenieks palika uz rezervistu soliņa.

Soms Jonass Korpisalo šoreiz "Blue Jackets" vārtos atvairīja 20 no 22 pretinieku metieniem. Iepriekš šajā sērijā viņam allaž bija jātiek galā ar daudz lielāku skaitu "Lightning" hokejistu metienu.

Pretējos vārtos krievs Andrejs Vasiļevskis atvairīja 28 no 29 metieniem. Viņš nespēja tvert tikai uzbrucēja Kema Atkinsona raidīto ripu otrās trešdaļas sestajā minūtē.

"Lightning" labā vārtus guva Janni Gourds un Bārklejs Gūdrovs.

Nākamo sērijas spēli "Blue Jackets" un "Lightning" aizvadīs jau trešdien plkst.23 pēc Latvijas laika. 

Lai iekļūtu nākamajā turnīra fāzē Kolumbusas vienībai jāuzvar trīs mačos pēc kārtas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu