Ģimene lūdz palīdzību smagi slimā Sanda Feldmaņa ārstēšanai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook/Elīza Ceske-Feldmane

Sandim Feldmanim ir 44 gadi, viņš ir mīlošs vīrs, gādīgs tēvs diviem dēliem, sirsnīgs, atsaucīgs kolēģis un izpalīdzīgs dēls. 2019. gada 10. septembrī atklāja kuņģa vēzi agresīvā formā. Sandis jau ir izgājis vairākas atveseļošanās procedūras, taču ģimenei sāk aptrūkties naudas līdzekļi, vēstīts Sanda sievas Elīzas Ceskes-Feldmanes "Facebook" ierakstā.

Sanda dzīves aicinājums un kaisle visu savu mūžu esot aktīvs, veselīgs un sportisks dzīvesveids, kura ceļu viņam viegli padevās parādīt kā sporta trenerim divu gadu desmitu garumā.

Sanda sapnis joprojām un aizvien ir radīt mūsu sabiedrību veselīgāku un spēcīgāku. 

2019.gada 10. septembrī Sandim tika diagnosticēts kuņģa vēzis agresīvā formā, vēlīnā stadijā. Diagnoze nākusi negaidīti un skarbi, jo Sanda dzīvesveids ar šādu diagnozi nebija savienojams.

Kopš septembra Sandis jau ir pieveicis garu ārstniecības ceļu. Uzreiz pēc diagnozes noteikšanas ārsti nozīmēja četras ķīmijterapijas, kam sekoja smaga, 6,5 stundas gara operācija, kuras laikā Sandim pilnībā izņēma visu kuņģi, atdalīja daļu no zarnas, pilnībā izņēma visus audzējam tuvumā esošos limfmezglus.

Pēc operācijas tika nozīmētas vēl četras ķīmijterapijas, no kurām pēdēja beidzās 5. jūnijā. Esot bijis daudz iemeslu sabrukt, tomēr Sandis ne mirkli nav padevies slimībai; viņš turpināja strādāt ar sevi un turpināja darbu sporta klubā.

Ģimene svinēja mazu uzvaru, tomēr pēc mēneša sākās sarežģījumi, pēc kuriem Sandis atkal nonāca slimnīcā un ģimene saprata, ka Cīņa tikai tagad pa īstam ir sākusies.

Ņemot vērā svara zudumu un novājināto organismu, šoreiz ķīmijterapija vairs nav iespējama. Vienīgā ārstniecības metode, kas var palīdzēt, ir imūnterapija, taču tā, diemžēl, Latvijā nav apmaksājamo zāļu sarakstā.

Viens ārstniecības kurss izmaksā 4000 EUR. Lai redzētu, vai terapija Sandim ir efektīva, vajadzīgi vismaz trīs līdz četri imūnterapijas kursi, kas kopā veido vismaz 16 000 eiro lielas izmaksas.

Sandis jau ir uzsācis imūnterapijas kursu un saņēmis pirmo medikamentu injekciju, taču, ņemot vērā milzīgos izdevumus, ģimenes uzkrājumi strauji rūk, tāpēc ģimene vēršas pie līdzcilvēkiem pēc palīdzības.

Sanda cīņas un gribas spars ir neizmērojami liels, tāpēc ticam un ceram uz Sanda veselības uzlabošanos, Jo ne jau slimība vai vēzis Tevi raksturo, bet Tavs cīņas gars un mērķtiecība!

Ja Tu vēlies atbalstīt Sandi viņa cīņā ar vēzi, lūdzu, piedalies un ziedo īpaši šim mērķim atvērtā kontā -

LV56UNLA0055001829772

SANDIS FELDMANIS 021175-10602

Maksājuma mērķī norādot - ziedojums.

Ģimene jau iepriekš izsaka pateicību par sapratni, līdzjūtību un ziedojumiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu