"Ja sit, tad sauc palīgā." Jauna informācija par Aizkrauklē dzīvoklī noslepkavoto sievieti (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Aizkraukles iedzīvotāji pie daudzstāvu ēkas kāpņu telpas redzēja, kā operatīvie dienesti no kāda dzīvokļa iznes kaimiņienes mirstīgās atliekas, vēsta raidījums "Degpunktā".

Kādā no daudzdzīvokļu ēkām Aizkrauklē gandrīz 10 gadus dzīvoja piecdesmit septiņus gadus veca kundze, kas ar kaimiņiem garās sarunās neielaidās.

Blakus dzīvokļa saimnieki stāsta, ka reti kad sievieti redzēja, par spīti ilgi nodzīvotajiem gadiem, kopīgā kāpņu telpā.

"Nerunāju neko, nebija tā, ka traucētu. Viņi bija pati par sevi. Viņa vienmēr bija klusa, aiziet, atnāk," stāsta kaimiņš.

Kādu dienu no kaimiņienes dzīvokļa atskanēja kliedzieni. Sieviete agrā rīta stundā un uztrauktā balsī lūdza kādam cilvēkam, lai viesis vai viešņa pārstāj viņai darīt pāri.

"Es dzirdēju trokšņus, bet tas bija ceturtdien. Dzirdēju tikai viņas balsi. Viņa teica, es tūlīt izsaukšu policiju un tad viss beidzās. Es domāju, ja jau sauc policiju, ko tad es tur iešu," saka nama iedzīvotājs.

Kaimiņiem nešķita, ka sievietes vai kāda cita cilvēka dzīvība ir apdraudēta, tāpēc apkārtējie neesot iejaukušies.

"Parasti, ja cilvēks sit otru, sauc palīgā, bet es dzirdēju tiki viņu, nevienu citu balsi. Un tur neviens nesauca palīgā," saka kaimiņš.

Pāris dienas vēlāk miteklī ieradās policija. Dzīvokļa saimniece tika atrasta mirusi, turklāt ar vardarbīgas nāves pazīmēm.

Ir uzsākts kriminālprocess par slepkavību, bet likumsargi vēl neatklāj, vai lietā ir aizdomās turamie.

Par dzīvības atņemšanu likums paredz mūža ieslodzījumu vai brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz divdesmit gadiem.

Video: "Degpunktā" sižets

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu